Mihai Trăistariu a povesitit că fiica surorii sale, nepoata sa în vârstă de 30 de ani, este de negăsit de doi ani şi că nimeni nu ştie ce a păţit. Sora artistului e de neconsolat şi nu poate dormi pentru că nu ştie nimic despre fiica ei.

“Vă zic un lucru care mie o să-mi facă rău, dar ei o să-i facă mai bine. Sor-mea… pur și simplu, i-a dispărut fata. O fată mare de vreo 30 ani. În urmă cu doi ani.

Sora mea este îngrozită, nu mai poate dormi. Nu știe unde e copilul ei.”, a declarat Mihai Trăistariu, la o emisiune TV, conform Click!.

Sora lui Mihai Trăistariu a mers în SUA pentru a afla ce a păţit fata

Mihai a mai dezvăluit că tânără a stat în Germania, pentru studii, iar apoi s-a mutat în Statele Unite ale Americii. Acolo, s-a căsătorit, dar a avut probleme cu soţul şi a divorţat. De atunci, nimeni nu ştie nimic despre fată.

Sora lui Mihai a fost chiar în America, fără a afla ceva. Femeia speră totuşi într-un miracol.

„Probabil dintr-o depresie sau s-a întâmplat ceva… Ori i-a făcut cineva ceva.

Nepoata mea, pe care am crescut-o și făceam integrale cu ea.

Îi dăm semne pe WhatsApp, nu vede nimeni, nu răspunde nimeni. Sora mea, în nebunia ei, s-a dus până în America. Nu-și dă seama ce a fost. S-a întors acasă cu coada între picioare. Acum așteaptă miracole”, a completat Mihai Trăistariu.

Tatăl lui Mihai Trăistariu, violent cu mama artistului

Familia este un subiect dureros pentru Mihai Trăistariu. Artistul, care are ceva probleme și cu fratele lui, a povestit, în trecut, că a avut o copilărie grea, pentru că tatăl lui era violent şi o bătea crunt pe mama sa.

Ani la rând, Mihai a crezut că aşa se întâmplă în fiecare casă, pentru că bătăile erau ceva la ordinea zilei. Ba chiar a fost chemată şi Poliţia în urma scandalurilor dintre părinţii artistului.

„Într-o etapă a vieții erau numai bătăi și scandaluri la mine acasă. Taică-miu era groaznic. O târa pe jos pe maică-mea, o lega de calorifer, o închidea în cameră. D

eci, a fost un calvar copilăria. Nu-mi amintesc să fi suferit. Am crezut că așa e peste tot. Poate că erau mulți așa. Se auzeau țipete, venea și Poliția.”, a povestit Mihai Trăistariu.

Tatăl lui Mihai Trăistariu a murit când solistul avea doar 17 ani, dar, din cauza scandalurilor din casă, Mihai nu a fost trist. El a declarat că nu a plâns, ci s-a bucurat că mama lui nu a mai suferit de atunci.

„Pentru că a fost atâta bătaie în casă, n-am simțit nevoia să plâng. În sinea mea, cred că m-am și bucurat că mama a scăpat de chin”, a mai dezvăluit Mihai Trăistariu.

Vezi și Mihai Trăistariu, obligat să plătească datoriile fratelui său: ”Sunt ani de când nu mai are o carte de muncă. A zis că vrea să fie liber”

Citește și:

Ultima oră! Regina Elisabeta își anulează activitățile din cauza simptomelor COVID

Câți bani a câștigat Monica Gabor din reality show-ul cu Irinel Columbeanu. Cât îi intra săptămânal în cont