Nepoata actriței Grace Kelly s-a căsătorit în weekend cu producătorul de film francez Dimitri Rassam, iar imaginile de la nuntă sunt spectaculoase.

 

Charlotte Casiraghi(32 de ani), fiica prințesei Caroline de Monaco, s-a căsătorit   pe 1 iunie cu Dimitri Rassam (37 de ani), după doi ani de relație. EI au împreună un  fiu, Balthazar,  în vârstă de șapte luni.

Pentru nunta ei, mireasa a optat pentru o rochie mini, cu mânecă lungă, din dantelă gri, accesorizată cu trei funde poziţionate vertical, semnată Yves Saint Laurent,  inspirată din costumul purtat la cununia civilă din 1956 a bunicii ei, Grace Kelly, cu Prinţul Rainier.

 

CharlotteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Imediat după ceremonie, a avut loc recepţia de în grădina cu terasă cu vedere la Marea Mediterană., unde au participat aproximativ 300 de invitați, printre care mai mulți membri ai Familiei Regale Monegasce, precum Prinţul Albert, Prinţesa Charlene şi copiii lor, Prinţesa Gabriella şi Prinţul Jacques.
Recepția de seară a avut loc la Villa La Vigie   și cuplul a optat pentru ţinute albe. Charlotte a avut grijă să-I aducă un omagiu regretatei prințese Grace, și  a ales să poarte celebrul colier cu diamante Cartier, al bunicii sale, pe care l-a accesorizat unei rochii albe, cu umerii goi şi crăpătură pe mijloc. Soţul ei, producătorul de film francez Dimitri Rassam, a avut cămaşă şi sacou în aceeaşi nuanţă, cu papion şi pantaloni negri.    Colierul a fost primit de Grace Kelly drept cadou de nuntă, în 1956 când s-a căsătorit cu prințul Rainier al III-lea. Acesta este realizat din platina cu trei rânduri de briliante și diamante.