La numai 24 de ani, dar cu un trecut care a ajuns adesea știre de tabloid, din cauza exceselor de toate felurile, petrecăreața Elettra Lamborghini, în fapt model și om de televiziune, pare să-și fi găsit dragostea. Logodnicul ei este cunoscut mai ales datorită colaborărilor sale cu Madonna sau David Guetta.

Elettra LamborghiniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Într-o postare recentă pe o rețea de socializare, Elettra a scris, făcând referire la cel care i-a devenit logodnic: ”Vă doresc tuturor să găsiţi pe cineva care să vă facă să zâmbiţi şi să vă simţiţi ca o prinţesă în fiecare zi. Eşti foarte special”.

 

View this post on Instagram

 

Yesterday at #MtvEma ❤️ I wish everyone to find someone like him who just makes me smile and feel like a princess everyday. Youre so Special ??

A post shared by Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) on

Atât DJ-ul, cât și logodnica sa sunt foare pasionați de muzică. Eettra, vedetă de reality show, a renunțat pentru moment la televiziune în favoarea muzicii, iar decizia pare una inspirată. Ultimul său single are milioane de vizualizări pe YouTube.

Vezi și Lenny Kravitz devine socru mic. Fiica lui s-a logodit! O cerere atipică, într-un moment atipic: ”Eram puțin beată”

Citește și: