Potrivit acesteia, artistul este intubat cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%.

Vedeta a povestit că artistul a refuzat inițial internarea în spital și a plecat pe propria semnătură, cu febră mare. Medicii susțin că dacă ar fi rămas să primească îngrijirile necesare, boala nu ar fi avansat într-un stadiu atât de grav.

De asemenea, Mara Bănică a mai menționat faptul că Nelu Ploieșteanu este fumător înrăit, iar de-a lungul timpului s-a mai confruntat cu două pneumonii, scrie Spy News.

„Am fost șocată. Nelu era bine, nu se temea de virusul asta.(…) La spital avea simptome de COVID, l-au internat, l-au testat și la un moment dat au decis să îi facă și un tomograf. A refuzat. A ieșit în noaptea aia cu febră mare din spital, cu semnătură. S-a certat cu medicii, nu a vrut să rămână.

Se datorează plecării din spital. Când medicii dețin să te rețină acolo, e clar că nu e foarte bine. O noapte și o zi când el a stat acasă, avea nevoie de suport de oxigen. Medicii știu cel mai bine, a greșit nea Nelu.”, a spus Mara Bănică.

Mara Bănică, apel disperat pe Internet

Noaptea trecută, Mara Bănică a postat pe rețelele de socializare un mesaj îngrijorător. După ce a vorbit la telefon cu una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu, aceasta a aflat că artistul este într-o stare critică, iar medicii, stresați și obosiți pe bună dreptate, nu au luat încă legătura cu familia lui pentru a le oferi mai multe detalii.

„In urma cu 2 minute am inchis telefonul cu una dintre fiicele lui nea Nelu Ploiesteanu. Este intubat in stare extrem de grava, bolnav de Covid, cu o saturatie de 50% si cu plamanii afectati in proportie de 70%. Acest mesaj este un strigat disperat al familiei catre medicii de la Floreasca, care in ultimele 24 de ore, stresati si obositi pe buna dreptate, nu au gasit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta.

In astfel de momente, in care parintele tau se lupta pentru fiecare respiratie, ai vrea sa dai viata de la tine, doar ca sa traiasca. Dragi cadre medicale, va e greu de un an de zile in lupta voastra continua. Dar putina empatie si o vorba buna pot schimba enorm starea unui om. Va multumesc.”, este mesajul postat pe Mara Bănică pe Facebook.

Vezi și Virgil Ogășanu și întreaga familie, la un pas de tragedie din cauza Covid. Au fost internați cu toții la Spitalul Colentina

Citește și:

Testamentul lui Edith Gonzalez a fost făcut public. Cum a reacționat fiica ei când a auzit dorința mamei ei?

Îl recunoști? ”Îți stă mult mai bine mai slăbuț!” Tu ce părere ai?