George Burcea (32 de ani), s-a ales zilele trecute cu dosar penal. Potrivit click.ro, polițiștii rutieri l-au prins în timp ce conducea sub influența unor susbtanțe interzise. Pe 21 februarie, la ora 10.00, acesta conducea un Mitsubishi și a fost tras pe dreapta pe Bd. Eroilor, din localitatea ilfoveană Voluntari, la doar câteva străzi distanță de locuința sa.

”A fost testat cu aparatul Drug Test și a ieșit pozitiv la cocaină. A fost băgat în mașina Poliției și dus la IML, unde i-au fost recoltate probe de sânge și de urină. Acesta a fost cooperant și se vedea în comportamentul lui că ceva nu este în regulă”, ne-au dezvăluit sursele noastre.

Se pare că soțul Andreei Bălan era filat de polițiști de mai mult timp. Lui George Burcea i s-a întocmit dosar penal, iar polițiștii așteaptă acum buletinul toxicologic de la medicii legiști, în care va fi trecută concentrația de cocaină pe care o avea în organism, dar și cum substanța i-a putut influența capacitatea de a conduce un autoturism pe drumurile publice.

Din momentul în care a fost prins drogat, soțul Andreei Bălan a fost nevoit să-și lase mașina în stradă. El nu mai are voie să conducă până la definitivarea dosarului, iar dacă va fi condamnat permisul îi va fi anulat. Pentru a putea șofa din nou, George va trebui să dea examen, însă, după o perioadă de aproximativ doi ani de la condamnare. Atunci va fi considerat reabilitat, mai scrie click.ro.

Reporterii Spynews.ro l-au contactat pe George Burcea pentru a verifica această informaţie. Soţul Andreei Bălan a răspuns politicos, dar când a auzit despre ce este vorba, a închis telefonul.

Citește și: