Actorul de comedie Kevin Hart era să-și piardă viața într-un accident la bordul mașinii pe care și-a cumpărat-o de ziua lui, în iulie. El a suferit un cumplit accident de circulație duminică dimineață, după ce bolidul în care se afla s-a izbit de un parapet la viteză mare.

Comediantul, care se afla în mașină împreună cu alte două persoane, a suferit răni grave  la spate și e tratat acum de medici. La volanul autoturismului Plymouth Barracuda 1970 se afla un prieten de-al actorului, Jared Black, care a fost prins între fiarele vehiculului, pe o șosea din Malibu, scrie TMZ.

Conform presei de peste Ocean, starul american a fost primul scos din maşină, a fost transportat la reşedinţa sa din apropiere, pentru a primi îngrijiri medicale, iar apoi a fost dus la spital. Poliția a confirmat că șoferul nu consumase alcool și că al treilea ocupant al mașinii, o femeie, nu a suferit răni grave.

„Am adăugat niște mușchi în familie pentru aniversarea de 40 de ani. Bun venit acasă, periculoaso”, a scris actorul pe Instagram, în luna iulie când și-a cumpărat mașina.

Bolidul este distrus aproape în totalitate, ceea ce poate însemna că șoferul rula cu viteză mare. Poliția a deschis o anchetă și va stabili atât cauzele, cât și viteza de deplasare.

Necazurile par să se țină lanț pentru mrele actor. În rumă cu un an el a fost implicat într-un mare scandal după ce s-a aflat că și-a înșelat soție. El i-a cerut sotiei sale scuze public pentru infidelitatea lui.

În vârstă de 40 de ani, Kevin Hart este actor şi scenarist. Născut şi crescut în Philadelphia, Pennsylvania, Hart şi-a început cariera câştigând câteva competiţii de actori de comedie amatori în cluburi din New England, culminând cu primul său rol, în 2000, când a jucat rolul lui Judd Apatow în serialul TV „Undeclared”. Acesta este şi producător cunoscut pentru filme precum „Kevin Hart: Let Me Explain” (2013), „Ride Along” (2014) şi „The Wedding Ringer” (2015). În 2017, a jucat în „Jumanji: Welcome to the Jungle”.

Citește și: