Mioara Roman nu s-a simțit deloc bine și a fost nevoie din nou de intervenția medicilor. Fiica ei, Oana, a mărturisit că mama sa are nevoie de îngrijiri în permanență, ca boala să nu evolueze și să se agraveze.

Oana Roman a explicat, pe rețelele de socializare, că și-a dus mama de urgență la o clinică privată din Capitală.

”Am venit cu mama la spital, din păcate nu se simte bine, trebuie să-i facem un control neurologic să vedem ce se întâmplă cu evoluția ei.

O să vină și sora mea ca să fie lângă mine ca să vedem care e starea mamei și să vedem ce e de făcut”, a spus Oana Roman pe InstaStory.

Mari probleme după divorțul de Petre Roman

Mioara Roman nu are parte de liniște nici la bătrânețe. Cu toate că se confruntă cu numeroase probleme de sănătate, mama Oanei Roman are de plătit acum și o datorie de 850.000 de euro. Statul Român o execută silit pentru o datorie mai veche.

În 2015, Mioara Roman s-a mutat din vila de protocol a RA-APPS din cartierul Primăverii, unde a locuit vreme de 25 de ani.

Prin 2009, Mioara Roman se plângea că este obligată să plătească o chirie lunară de 6.000 de euro pentru vila din Primăverii, în condițiile în care ea trăiește dintr-o pensie de 1.800 de lei.

Ea acuza RA-APPS că nu a respectat procedura de majorare a chiriei, respectiv 15% din venitul lunar pe familie. La început, Mioara Roman plătea o chirie de 160 de dolari. Pentru că a refuzat să plătească chiria majorată și să părăsească imobilul, RA-APPS a câștigat procesul după mai bine de 10 ani.

RA-APPS nu s-a lăsat și încearcă să recupereze de la Mioara Roman suma de 850.000 de euro pe care îi datorează pentru că a locuit în vila în care, în prezent, are reședința Traian Băsescu, fostul președinte al României.

Însă mai presus de toate sunt problemele de sănătate. Din păcate, Mioara Roman, în vârstă de 81 de ani, suferă de Parkinson, iar boala evoluează rapid.

Vezi și Cât de mult s-a schimbat Mioara Roman de când este la centrul pentru vârstnici… Ieri a fost ziua ei. A împlinit 81 de ani

Citește și:

O mai ții minte pe Zsa Zsa Gabor? Ce s-a întâmplat cu rămășițele sale, la 5 ani de la moarte

Mikey Rourke a ajuns de nerecunoscut! Fața starului american este complet modificată