Înainte de a se pregăti de vacanţă, Răzvan, Dani, Flavia, Amalia şi Vlăduţ dau startul distracţiei în fiecare dimineaţăă, de la ora 08.00 pe plaja Algida din Mamaia. Ei îi aşteaptă pe toţi cei prezenţi pe litoral la trei ore de distracţie, jocuri, concursuri şi mini-recitaluri ale unora dintre cei mai în vogă artişti ai momentului.

“Ne apropiem de finalul celui mai bun sezon al emisiunii, ca cifre, şi pentru asta le mulţumim celor de acasă, pentru că au ales să îşi înceapă fiecare dimineaţă alãturi de noi. Drept recompensă, producătorii au decis să ne premieze cu două săptămâni pe plajă. E deja tradiţie faptul că încercăm să aducem marea mai aproape de cei care nu reuşesc să ajungă anul ăsta pe litoral şi le promitem trei ore de distracţie, muzică bună, concursuri şi milioane de zâmbete!”, a declarat Răzvan Simion.

“Aşteptăm alături de noi oameni din toată ţara, care în mod normal nu au ocazia să ne întâlnească în carne şi oase şi cărora le aducem aproape atât artişti care sunt deja la mare, cât şi unii care de obicei nu prea sunt văzuţi pe litoral şi, recunoaştem, nu ne e uşor să facem asta”, a povestit Dani.

Vor cânta o mulțime de vedete

Nicole Cherry, Claudia Pavel, Dj Sava & Raluka, Dj Rinno & Sylvia, Tara feat Cortes, Amna, Anda Adam, Nonic, Alessia, Emil Lasaria feat Caytlin, F Charm feat. Serena, Mike Diamonds, Giulia, Dorian, Neylini, Narcotic Sound, Vano Tek, Celia, Mandinga, Nadir, Jo, Florin Ristei, Gipsy Casual sunt doar câţiva dintre cei care le vor fi alături matinalilor în aventura de la mare.

Răzvan și Dani trec la X Factor

Imediat după încheierea acestui sezon al emisiunii “Neatza”, Răzvan şi Dani încep o nouă perioadă de foc – audiţiile cu juriu în cel de-al şaselea sezon al super show-ului “X Factor”, ce va fi difuzat în această toamnă, la Antena 1.

De-a lungul timpului, îndrăgita echipă a matinalului nu s-a dat în lături de la nimic, au facut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, au transmis de pe apă sau din aer, au locuit o săptămână într-un mall, în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia.

Credit foto: Antena 1