Filmările la cea mai recentă producție a Antenei 1, o emisiune al cărei amfitrion este nea Marin, au fost sistate pe timp nelimitat după ce vedeta de televiziune a fost depistată cu COVID-19. Nea Marin a fost testat pozitiv pe când se afla la Techirghiol, unde turna pentru noul sezon al unei producții ce ar urma să fie difuzată în 2021, la Antena 1.

În a treia zi de filmări, unul dintre membrii echipei de producție, care se ocupă de cazări, a fost confirmat cu coronavirus. Au urmat testările și așa s-a depistat că Nea Marin, dar și un operator sunt infectați.

În cadrul unui interviu televizat, Nea Mărin a explicat cum a fost experiența sa cu acest virus.

„M-am speriat. Până acolo am fost Nea Marin, dar din clipa aia… Am avut fracțiuni de secundă când am zis «bă dacă eu nu mai ies de aici sau soția sau dacă împreună…».

Și cu ocazia asta le spun la toți prietenii noștri să se ferească, să aibă grijă, să poarte mască, pentru că nu e de joacă. Eu am fost acolo”, a spus Nea Marin.

Nea Marin, prima declarație după ce a fost depistat pozitiv cu coronavirus

„Mă simt foarte bine, n-am nicio chestie, n-am avut decât duminica trecută o temperatură de 38 şi de atunci nu am avut nimic. Dar s-a infectat un coleg de-al nostru, am zis să mă testez şi eu, m-am testat, sunt pozitiv. Am venit ieri la Matei Balş, la camera de gardă, m-am internat, sunt foarte bine.

Analizele sunt bune. Mi s-a spus că luni o să fac un CT şi, dacă nu sunt modificări, o să plec acasă luni sau marţi, să mă izolez, ca şi ceilalţi, la domiciliu”, a declarat Nea Marin la Antena 3.

„Am făcut un sigur test joi, a ieşit pozitiv. La fel şi soţia. Am venit şi ne-am internat. Mi-au făcut nişte injecţii în burtă, mi-a dat un antibiotic mai uşor. Şi soţia este bine, fără probleme”, a mai spus el.

Dar cum s-a infectat? ”Am purtat masca de dimineaţa până noaptea, am şi filmat cu viziera pe faţă. Cred că am pierdut totul de sub control la mare (în timpul filmărilor de la Techirghiol n. red.). Acolo, în zona aceea, erau mulţi copii care se apropiau de noi să le dăm autografe, să facă poze cu noi.

Eu, crezând că aceşti copilaşi nu sunt infectaţi, am pus mâna pe unul din ei.

Pe plajă m-am simţit în pericol, chiar şi pe stradă, pe unde filmam, copiii se adunau grămadă după noi”, a mai spus acesta.

Vezi și Nea Marin a fost depistat cu COVID-19. Ce alte vedete filmau alături de el?

Citește și:

Victorial Principal, dezvăluiri neașteptate despre „Dallas”, serialul care a făcut-o celebră

Toți credeau că vine nunta, dar cântărețul nostru și iubita lui, prezentatoare TV, s-au despărțit: ”Te-am cunoscut când eram un copil și am plecat femeie”