Nea Marin se afla la Techirghiol, unde aveau loc filmările la noua sa emisiune, ce urma să fie difuzată în anul următor la Antena 1, și a fost testat pozitiv cu coronavirus.

Vedeta a confirmat pentru Libertatea informația, dar nu a vrut să dea mai multe detalii. Starea lui de sănătate este bună.

Echipa de producție era la Techirghiol Surse din interiorul Antenei 1 ne-au dezvăluit că echipa de producție condusă de Mona Segal a plecat luni la Techirghiol pentru o nouă serie a unei emisiunicu nea Marin. Speak și iubita Ștefania, Alex Velea și Zani (concurent la Chefi la cuțite) au însoțit echipa de filmare în calitate de vedete implicate în această nouă producție al cărei nume nu a fost încă stabilit.

Emisiunea urma să intre în 2021 în grila de programe a Antenei 1. În a treia zi de filmări, unul dintre membrii echipei de producție care se ocupă de cazări a fost confirmat cu coronavirus. Au urmat testările și așa s-a depistat că nea Marin, dar și un operator sunt  infectați. Firesc, fimările de la Techirghiol au fost sistate și toată lumea a fost trimisă acasă, în autoizolare, abandonându-se astfel realizarea celorlalte episoade ce urmau să fie turnate în alte locații din țară.

Citește și:

Ea e o actriță celebră, de Oscar, dar știi cum arată fata ei de 18 ani? Îi seamănă leit!

La doar 17 ani, fiul lui Ștefan Bănică va apărea într-o emisiune TV cu tatăl lui