Nu se atinge de carne, de ouă, lactate sau orice altceva ar proveni de la animale deja de doi ani. Susține că, de când a făcut această schimbare, întreaga sa viață e altfel.

”Iubesc acest regim alimentar. Chiar îl iubesc. Deja îl urmez de doi ani. Am mai multă energie, tenul meu arată mai bine, kilogramele s-au dus. Am pierdut 14 kilograme!”, a declarat artistul în vârstă de 39 de ani.

Cântărețul a recunoscut că a trecut pe acest regim după ce a vizionat un documentar numit ”What the health”, în care se vorbește despre marile afaceri care se fac în domeniul alimentar, inclusiv cu implicarea autorităților de stat, despre problemele de sănătate ale diferitelor națiuni, inclusiv bolile cronice.

Practic, a ajuns la concluzia că cei care ne îmbolnăvesc sunt ”mână în mână” cu cei care ne vindecă. ”Sau în același pat”, după cum s-a exprimat artistul. Acesta a fost motivul pentru care a devenit vegetarian.

A scăpat și de dureri

Mai mult, vedeta susține că acest nou mod de alimentație a făcut să dispară și durerile pe care le avea la genunchi. Din momentul în care și-a schimbat alimentația, durerile au dispărut în doar două săptămâni. ”Ca și cum nu ar fi existat!”, susține el.

Vezi și Unul dintre cei mai renumiți bucătari ai lumii, Gordon Ramsey, devine vegetarian

Citește și: