Face ce face și reușește întotdeauna să atragă asupra ei toate obiectivele fotografilor. Căci la numai 7 ani, Prințesa Charlotte este de o drăgălășenie și o naturalețe extrem de apreciate de cei din jur.

Uitând parcă deseori de etichetă, micuța, care și-a însoțit părinții la Birmingham, la Sandwell Aquatics Center, acolo unde au loc Jocurile Commonwealth, a putut fi văzută aplaudând cu entuziasm, scoțând limba, urmărind evenimentele în desfășurare cu gura căscată la propriu, dar și solicitând intens atenția părinților ei.

Fie că a tras-o de mână pe mama ei, care era implicată într-o conversație, fie că a cerut lămuriri tatălui în timpul competiției, Charlotte a părut de neobosit.

Commonwealth Games 2022, Day Six, Birmingham, UK – 02 Aug 2022SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Potrivit jurnaliștilor britanici, micuța a purta o rochie Rachel Riley de 52 de euro, în vreme ce Ducesa de Cambridge (40 de ani) a purtat un costum alb, semnat Alexander McQueen de 2.300 de euro, aceasta fiind a treia ocazie la care Kate a ales această ținută.

Citește și: VIDEO Prințesa Charlotte, o nouă năzbâtie, până și la Jubileul Reginei! Năzdrăvana Casei Regale l-a pus la punct pe fratele ei mai mic

xO nouă apariție publică, o nouă năzbâtie. Prințesa Charlotte a reușit din nou să provoace zâmbete. Ce a făcut fiica prințului William și a lui Kate Middleton, după slujba de Paște