Și este, dovadă fiind Oscarul cu care i-a fost răsplătită munca.

Pentru următorul film în care joacă, Natalie, în vârstă de 37 de ani, a îmbrăcat costumul de astronaut și poartă o perucă, astfel că are părul scurt, castaniu, devenind pur și simplu de nerecunoscut.

In character as Lucy Cola. ?: @hilstills #sneakpeek

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman) on

Actrița a postat pe Instagram un instantaneu din noul film, ”Pale Blue Dot” și mulți dintre fani recunosc că, dacă nu ar fi știut că ea, nu ar fi recunoscut-o nici într-o 100 de ani.

Deși nu încearcă să pară atrăgătoare, Natalie smulge laudele fanilor chiar dacă formele ei sunt bine ascunse de costum. ”Chiar și atunci când încerci să arăți ca o persoană normală, tot ești minunată”, îi scrie cineva. ”Ești perfectă”, îi scrie altcineva.

Triunghi amoros cu astronauți

Noul film, în care mai joacă și Jon Hamm, dar și vedeta din ”Deadpool 2”, Zazie Beetz, are la bază o poveste reală din 2007, un triunghi amoros cu astronauți. Povestea sună cam așa:

Căpitanul NASA Lisa Nowak, personajul după care este creat rolul lui Portman, ajunge să aibă o aventură cu astronautul Bill Oefelein. Când relația se termină, iar astronautul începe să se întâlnească cu Colleen Shipman, Nowak simte că ia foc. Conduce 1.800 de kilometri, din Houston până în Orlando, cu intenția de a o ucide pe cea pe care o consideră rivală.

Se deghizează, purtând o perucă brunetă, ia cu ea spray de piper, o armă, frânghie, saci de gunoi și un cuțit cu lamă mare.

Ca să fie sigură că ajunge mai repede și nu e nevoită să facă pauze de toaletă, poartă lenjerie intimă pentru astronauți.

Când ajunge, într-un final, lângă mașina femeii cu care se întâlnea fostul ei iubit, îi cere acesteia să deschidă geamul și îi pulverizează în față spray-ul iritant, după care încearcă să intre în mașina ei. Nu reușește însă, iar povestea se termină aici. În orice caz, Nowak a fost arestată, fiind acuzată de tentativă de răpire și omor.

Rămâne de văzut cum va intra Portman în rolul femeii diabolice.

Vezi și Și talentate și școlite: Iată care sunt vedetele deștepte de la Hollywood|GALERIE FOTO

Citește și: