Vedeta, foarte populară în anii 90, a urmat un tratament de fertilizare in vitro şi a apelat la o bancă de spermă, pentru a-și îndeplini visul de a deveni mamă.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, în care a postat și o fotografie în care burtica i se vede în toată splendoarea ei, Natalie Imbruglia a precizat că îşi doreşte „de foarte mult timp” să devină mamă.

Natalie Imbruglia a precizat că aşteaptă copilul în cursul toamnei. „Pentru cei care mă cunosc, îmi doresc un copil de foarte mult timp şi mă simt binecuvântată că voi putea să-l am cu ajutorul fertilizării in vitro şi a unui donator de spermă – nu voi mai face alte declaraţii despre acest lucru în mod public”, a adăugat ea.

În afara veştii despre sarcină, Natalie a mai avut o veste bună pentru fani. De pe Instagram aceştia au aflat că vedeta a semnat un nou contract cu casa de discuri BMG.

„În ultimele 18 luni am fost ocupată lucrând la un nou album şi abia aştept să împărtăşesc noile mele piese cu voi toţi!!!”, le-a scris ea fanilor.

De două ori câştigătoare a Brit Award, Natalie Imbruglia a devenit celebră în anii ’90, când juca în telenovela australiană „Neighbours”.Apoi, toată lumea ăși amintește hitul „Torn”, de pe albumul său de debut, „Left of the Middle” (1997).

Natalie Imbruglia a fost căsătorită cu rockerul australian Daniel Johns timp de 5 ani, până în 2008.

În 2015 ea declara că va apela şi la alte opţiuni pentru a avea o familie, dacă nu-şi va mai găsi un partener.

Vezi și La 35 de ani, un model celebru face anunțul trist! Era însărcinată a cincea oară, dar a pierdut copilul. Declarație emoționantă

Citește și: