Acesta va purta numele Max Valentin Imbruglia, a anunțat chiar cântăreața australiană pe contul său de Instagram, unde a postat și o fotografie în care se poate vedea mâna băiețelulului ei.

prima fotografie cu bebelusul

“Bun venit pe lume, Max Valentine Imbruglia! Inima mea plesneşte de fericire. #băiatulmeu”, a comentat Natalie.

Max a fost conceput prin fertilizare in vitro, Natalie apelând la sperma unui donator anonim.

Imgruglia a anunţat că este însărcinată cu primul ei copil în iulie.  “Cei care mă cunosc mai bine ştiu că mi-am dorit asta de mult timp”, a scris ea atunci pe Instagram. “Sunt binecuvântată din simplul motiv că e posibil să devin mamă cu ajutorul fertilizării in vitro şi a unui donator de spermă”, a explicat cântăreaţa.

A fost căsătorită doar cinci ani

Natalie a fost căsătorită timp de cinci ani cu fostul lider al trupei Silverchair, Daniel Johns. Au divorțat în 2008. Anul trecut, cântăreața a terminat o relație cu Matt Field, iar în prezent se crede că nu există un bărbat în viața ei.

În 2015, Natalie declara: “Mi-ar plăcea foarte mult să devin mamă (…).. “E ceva ce o să mi se întâmple. Sunt încă încrezătoare că o să întâlnesc pe cineva care să-mi îndeplinească acest vis. Şi, dacă nu întâlnesc, sunt dispusă să apelez şi la alte variante pentru a-mi vedea visul cu ochii”.

Vedeta a mai spus că nu credea niciodată că, la 40 de ani, va fi divorțată și fătă copil.

Vezi și Și-a văzut visul cu ochii! La 44 de ani, o îndrăgita cântăreață este gravidă pentru prima oară. A apelat la un donator de spermă

Citește și: