Frumoasa artistă din Uruguay și-a îndeplinit visul de a devenit cetățean rus. Ea a depus o cerere pentru primirea cetăţeniei în iunie 2016, potrivit portalului Gazeta.ru, și vizitează cu mare drag, periodic, Rusia, iar președintele Vladimir Putin i-a acordat, în sfârșit, cetățenia rusă.

Anunțul a fost făcut chiar de artistă. Cu ocazia Zilei Naţionale a Rusiei, sărbătorită la 12 iunie, Oreiro a postat un mesaj pe Twitter în care purta un „kokoshnik” de culoare roşie (un acoperământ de cap tradiţional rusesc purtat de femei şi fete), pentru a-i felicita pe ruşi cu această ocazie şi pentru a-i asigura că „Rusia este şi patria mea”.

Vladimir Putin i-a acordat luni cetățenia rusă Nataliei Oreiro, dar și fiului ei, Merlin.

Președintele rus a semnat un decret prin care i-a acordat cetățenia rusă Nataliei Oreiro și fiului ei, documentul corespunzător fiind publicat pe portalul oficial al informațiilor juridice.

NataliaaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Se acordă cetățenia rusă următoarelor persoane… Oreiro Iglesias Natalia Marisa, născută la 19 mai 1977 în Uruguay, și fiului ei Molio Oreiro Merlin Atahualpa, născut la 26 ianuarie 2012 în Argentina”, se arată în document.

Natalia Oreiro a câștigat renume mondial prin rolul principal în serialul argentinian „Înger sălbatic”. Artista este foarte iubită în această țară, atât pentru muzica ei, cât și pentru rolurile ei din telenovelele în care a jucat.

În 2018, artista a înregistrat un cântec dedicat Campionatul Mondial de Fotbal, iar în 2019 a susţinut în cadrul turneului său, „Unforgettable”, spectacole în 13 oraşe ale Rusiei.

Anul acesta, Natalia Oreiro a glumit, într-un interviu acordat unui popular program rus de televiziune, că va fi „mai rusoaică decât Gerard Depardieu”, care a primit cetăţenia rusă în 2013, după un diferend cu autorităţile franceze care au majorat impozitele pentru cei bogaţi.

În ultimii ani, Putin a acordat cetăţenia rusă prin procedură de urgenţă unor actori din Occident, printre care şi starul american Steven Seagal.

Actrița originară din Uruguay, dar care trăiește în Argentina, este căsătorită, din 2002, cu solistul trupei Divididos, , Ricardo Mollo (64 de ani). Despre băiețelul ei, Atahualpa, cu care se mândrește pe rețelele de socializare (și pe bună dreptate, pentru că este cu adevărat un copil frumos), vedeta spune: ”Sunt norocoasă că fiul meu spune tot ce i se întâmplă.

Natalia și Ricardo aproape că nu ies niciodată împreună și nu împărtășesc detaliile relației lor. Pe 17 august, actrița a publicat pe Instagram o serie de fotografii cu soțul ei, care a împlinit 64 de ani. Deși au existat azvonuri că ar fi divorțat, artista arată tuturor că încă este topită după soțul ei, căruia îi spune „sufletul meu pereche”. Ea a făcut publice câteva imagini intime cu ei.

Deocamdată este un copil care își poate exprima clar emoțiile: dacă este fericit, dacă îl doare ceva, dacă îl deranjează ceva. Și este foarte respectuos”, a spus vedeta.

Pe lângă cariera pe scenă, în televiziune și cinematografie, la care a făcut trecerea încă din 2008, Natalia Oreiro a devenit și ambasador UNICEF in Argentina și Uruguay, dar și reprezentant Greenpeace.

Citeşte şi despre cum să obții cetățenia italiană!