Și totuși, celebra actriță a făcut-o! E de nerecunoscut acum, chiar dacă restul trăsăturilor și măsurilor sunt neschimbate.

Iar dacă nu știi despre cine este vorba, află că e una dintre reginele neîncoronate ale telenovelelor. Da, e vorba despre Natalia Oreiro, cea cunoscută din ”Înger sălbatic”.

Vedeta din Uruguay, pe numele din buletin Natalia Marisa Oreiro Iglesias, și-a luat prin surprindere fanii, abordând un look neașteptat, dar care o prinde suprinzător de bine.

Natalia Oreiro a publicat pe Instagram mai multe fotografii în care apare blondă, culoarea părului scoțând în evidență și outfitul ei îndrăzneț, format dintr-un costum roșu, un sacou cu decolteu amplu și pantaloni asortați.

transformare-totalaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Cântăreața a asortat și o pereche de cizme lungi și extrem de sexy, care au completat perfect ținuta. Fanii au rămas cu gura căscată și au fost impresionați de look-ul senzațional al Nataliei Oreiro.

Natalia Oreiro nu a renunțat nici la machiajul discret și la coafura sa senzațională. Un lucru este evident, artistei îi stă foarte bine blondă și piesele vestimentare la care apelează îi vin de minune.

Postarea a strâns rapid sute de mii de aprecieri și o mulțime de comentarii din partea prietenilor virtuali. Aceștia au ținut neapărat să îi transmită cele mai frumoase cuvinte și să o felicite pentru alegerea curajoasă.

„Îți vine foarte bine blondul! Ești foarte frumoasă, Natalia” sau „Ești cea mai frumoasă femeie din lume!”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care și-au dorit să îi ofere complimente și laude.

Vezi și Cum arată Natalia Oreiro la 44 de ani. Actrița din „Înger Sălbatic” a trăit o dramă după ce a devenit mamă. Ea a refuzat să mai iasă din casă zile întregi

Citește și:

A devenit mămică, în mare secret. Actrița și-a dus deja fetița acasă

Cu ce se ocupă în prezent David Pușcaș, fiul adoptiv al Luminiței Anghel. Mai țin cei doi legătura?