“Doar tu” (“Solamente Vos”) este o comedie romantică, cu personaje carismatice, povești captivante de dragoste și întâmplări desprinse din cotidian.

Coafeza care îi schimbă viața unui dirijor

Natalia Oreiro joacă rolul unei coafeze care îi va schimba viaţa dirijorului unei orchestre de muzică, Juan, interpretat de actorul Adrian Suar, tată a cinci copii şi recent părăsit de soţie. Aurora, personajul interpretat de Natalia, se mută în aceeaşi clădire cu Juan, iar de aici începe o întreagă aventură, cu întâlniri și întâmplări ce le vor schimba viețile amândurora.

Discuțiile deschise despre viața sentimentală, relații și decizii dintre Aurora (Natalia Oreiro) și Julieta (María Eugenia Suárez), fiica cea mare a lui Juan, au fost foarte bine primite de adolescente și mame. Publicul feminin s-a identificat cu cele două personaje, iar novela s-a viralizat rapid în mediul online.

solamente_vos

Adrian Suar și Natalia Oreiro

David Bisbal, apariție specială în serial

Scenariul telenovelei include aparițiile speciale ale unor cântăreți și trupe celebre, care vor cânta împreună cu personajele din poveste în timpul unor secvențe importante. Printre artiștii guest stars care au lucrat pe platourile de filmare de la “Doar tu” (“Solamente Vos”) se află David Bisbal, Carlos Vives, Los Pimpinela și Alejandro Lerner.

O producție multi-premiată

Telenovela “Doar tu” (“Solamente Vos”), care se difuzează de luni până vineri, la ora 17:00, pe Happy Channel, a fost premiată la Tato Awards, Gala premiilor de televiziune din Argentina. Trofeele au fost pentru: cea mai bună actriță în rol principal într-o comedie (Natalia Oreiro), cel mai bun actor în rol principal într-o comedie (Adrián Suar), cea mai bună actriță în rol secundar (Muriel Santa Ana), cel mai bun actor în rol secundar (Juan Minujín), cel mai bun serial de comedie.

De asemenea, a fost nominalizată la Martín Fierro Awards pentru cel mai bun scenariu, cea mai bună regie și cea mai bună piesă de pe genericul de început.

O actriță consacrată

Natalia Oreiro a jucat rouri importante și în industria cinematografică: “Un argentino en Nueva York”, “Cleopatra”, “La peli”, “Las vidas posibles”, “Música en espera”, “Francia”. De asemenea, a primit rolul principal într-o serie difuzată pe trei platforme diferite: televiziune, telefonie mobilă şi Internet, “Amanda O”, iar revista Esquire a inclus-o în topul celor mai sexy femei în viață.

Natalia este mamă și soție

În ceea ce privește viața personală, Natalia Oreiro s-a căsătorit în secret cu muzicianul Ricardo Mollo pe 31 decembrie 2001, în Brazilia și împreună au un băiețel de 4 ani, Merlín Atahualpa, născut în Buenos Aires.

Credit foto: Happy Channel