Fanii vedetei, originară Uruguay, au fost foarte îngrijorați după ce purtătorul de cuvând al lui Nati a anunțat pe 20 martie că artista nu poate susține concertul de la Menorah Mivtachim Hall, primul din turneul artistei,  pentru că nu se simte deloc bine. „Natalia nu se simte bine și a fost dusă de urgență la spital după ce timp de trei săptămâni a filmat intens la noul ei film „Re loco””, a declarat acesta.

Natalia Oreiro a postat însă abia zilele trecute un filmuleț, în care le mulțumește faniilor pentru mesajele de iubire și susținere pe care i le-au trimis, mărturisindu-le că medicii au lăsat-o să plece din spital și este mai bine.

Facundo Arana și Natalia Oreiro în „Înger Sălbatic”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„Bună, prieteni, ce mai faceți? A trecut atâta timp… Vreau să vă multumește pentru mesajele atât de frumoase pe care mi le-ați lăsat. Acum sunt bine, sunt acasă și urmez recomandările medicilor. Am avut o problemă de sănătatea, care sper să-mi treacă repede”, a declarat Natalia, fără a da însă mai multe detalii despre boala de care suferă și care a necesitat așa multe zile de internare. Artista nu a dezvăluit nici când își va relua concertele.

Citește și: Vești cumplite pentru Shannen Doherty, celebra Brenda din „Beverly Hills 90210”! La un an de când s-a vindecat de cancer, rezultatele analizelor sunt îngrijorătoare

A suferit de o depresie severă în urmă cu șase ani

 

Au trecut 20 ani de când Natalia Oreiro a cucerit publicul din întrega lume cu rolul ei din telenovela de succes „Înger Sălbatic (Muneca Brava). De atunci a apărut în numeroase filme și și-a făcut apariția în fața faniilor mereu cu zâmbetul pe buze, fiind o fire extrem de optimistă. Însă, actrița s-a ferit să vorbească despre probleme din viața ei. Puțină lume știe că după ce a devenit mamă, în urmă cu șase ani, ea a trecut printr-o adevărată dramă din cauza faptului că a suferit de o depresie postnatală severă. Natalia și-a dorit foarte mult să devină mamă, însă după ce fiul ei, Merlin Atahualpa, a venit pe lume pe 26 ianuarie 2012, ea a trecut de la fericire extremă  la tristețe profundă din cauza depresiei. Aceasta nu a ieșit din casă luni întregi, nu a primit vizite și a refuzat oferte de a poza în reviste sau de a filma în campanii publicitate. Cu toate acestea, după șase luni și-a revenit și a decis să se întoarcă pe platoul de filmare.

Citește și: