Prezentatoarea TV Nasrin Ameri și soțul ei, Florin, au făcut cununia religioasă pe 29 iulie 2022, la aproape un an după ce s-au căsătorit civil. A fost o nuntă ca în povești, iar asta s-a văzut în filmulețele publicate la vremea respectivă. Acum a venit momentul să joace la botez, căci în weekend l-au creștinat pe fiul lor, Nicholas, în vârstă de trei luni. Nașii micuțului au fost nașii lor de cununie, Valentina Pelinel și Cristi Borcea, care au venit la ceremonie alături de fiul lor cel mare, Milan (7 ani).

Nasrin Ameri ne-a oferit această imagine superbă, din biserică. Foto: arhivă personală

„Să ne trăiești, Nicholas! Milan ne-a fost alături la creștinarea finuțului nostru și un curcubeu frumos s-a arătat pe cer! Să fie cu noroc!”, a scris Valentina Pelinel, pe Instagram.

Nasrin Ameri (32 de ani), frumoasa cu origini persane, tatăl ei fiind iranian, a strălucit la eveniment într-o rochie din dantelă, cu decupaje îndrăznețe. Are o siluetă impecabilă, deși a născut recent, la finalul lunii mai.

Partenerul vedetei a optat pentru un sacou bleu și pantaloni albi, fiind asortat cu bebelușul, iar la fel de elegant a fost și nașul Borcea, care a purtat un costum cafeniu, cu cămașă și cravată albe. Nașa Valentina Pelinel a fost elegantă și feminină într-o rochie verde neon, care i-a pus în evidență trupul de manechin. Fiul lor, Milan, a fost la patru ace, într-un costum crem.

botez-nasrin-ameri-nasi-cristi-borcea-pelinel-7SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

„3 Septembrie 2023! O zi pe care nu o vom uita niciodată! Botezul îngerașului Nicholas! S-a lăsat cu ploaie, am avut și curcubeu, a fost cu emoții și cu lacrimi de bucurie! Am avut toți oamenii dragi și apropiați sufletului nostru alături de noi și le suntem profund recunoscatori!

Bebe Nicholas a fost cuminte, s-a bucurat de petrecerea lui, a zâmbit încontinuu, dar și-a respectat și programul de somn. Unul prelungit, chiar! Revin cu poveștile pe story și multe alte poze și filmulețe, pe care încă nu le-am postat, așa că, ne vedem acolo!

Cristi Borcea, topit după finuțul lui. Foto: arhivă personală

Mulțumim nașilor noștri minunați, Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Vă iubim! Mulțumim familiei și tuturor celor prezenți! Vă mulțumim și pentru fiecare mesaj primit aici! Bebe Nicholas vă îmbrățișează și vă trimite câte un zambet fiecăruia!”, a scris Nasrin Ameri, fosta vedetă de la Antena Stars, pe Instagram, în dreptul unui filmuleț de la petrecere.

Citește și: Cele mai frumoase poze de la nunta lui Nasrin Ameri. Cum se asortează Valentina Pelinel și Cristi Borcea atunci când sunt nași la nunți și botezuri

Citește și: Băiatul Valentinei Pelinel cu Cristi Borcea a împlinit 7 ani! Petrecere fără fițe, acasă, cu surorile lui

Citește și: Cristi Boureanu, adevărul gol-goluț. Cum și de ce i-a furat-o Borcea pe Valentina Pelinel: “Cristi are calitatea aia minunată…”

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea și-au separat averile: „Nu am spus asta niciodată public”