Au trecut 10 luni de atunci, iar Lia s-a transformat zi de zi. „Lia noastră iubită împlinește azi 10 luni. Suntem fascinați de fiecare gest al ei, de fiecare nou sunet, de o grimasă – care vezi? Parcă e alta decat ieri!

Crești un pic în fiecare zi, sub ochii noștri. Și ce bucurie să fim martori la așa spectacol minunat!”, scria zilele trecute Dana Rogoz pe Instagram, postând și mai multe fotografii cu mogâldeața care le-a schimbat viața.

Lia-BucuriaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

”Nu exista spectacol mai frumos decat cel in care Vlad o face pe Lia sa rada in hohote. Ea e la etapa in care ne imita, incearca sa scoata aceleasi sunete sau silabe, in care merge prin casa tinuta de o mana, in care bea cu paiul.

El e la etapa in care e pasionat de calcule matematice, dar il incurca scrisul anumitor cuvinte precum „creioane” (ioa – ul ala e mister). Eu sunt in aceeasi etapa, in care am 10 proiecte in paralel, dar cel mai tare ma bucur daca incep orice lucru cu o pauza cu ei”, scria actrița ieri, când a și postat o fotografie cu minunile din viața ei.

În afară de Lia, Dana este și mama lui Vlad, în vârstă de 6 ani. Vedeta este căsătorită de aproximativ 9 ani cu regizorul Radu Dragomir, alături de care a întemeiat o familie superbă.

În 2015 a avenit pe lume Vlad, băiețelul cuplului, care a fost singur la părinți timp de 5 ani. De 10 luni, în familia lor s-a adăufgat un nou membru, micuța Lia. După mesajul scris de Dana, este evedent că fetița era exact ce le lipsea.

Actrița a crescut la rândul ei cu frați și știe cât de frumos este să-ți împarți copilăria cu cineva. Astfel, faptul că i-a oferit o surioară lui Vlad a fost ceva ce își dorea de mult timp.

Vezi și Dana Rogoz a plecat de acasă. Și-a luat fetița de nici 6 luni, băiețelul a rămas cu tatăl lui. Ce s-a întâmplat

Citește și:

Alergia rară cu care Gabriela Cristea se luptă de o viaţă: “Mă mâncau buricele degetelor, mi se înroşeau şi făceam niște…”

Interviu EXCLUSIV Denise Rifai: ”N-o să cobor niciodată într-o zonă vulgară”