Cunoscuta cântăreață Narcisa Suciu, care s-a mutat de mai mulți ani în Finlanda, vine în țară în aceste zile pentru a participa la Chitila Film Fest. Ea este invitată specială a evenimentului, fiind numită de către organizatori și Ambasadoare a festivalului. Narcisa va urca pe scenă în ultima seară, a Galei de premiere, când va susține și un recital.

Chitila Film Fest (CFF) va avea loc între 14 și 16 august, în aer liber, pe malul lacului Chitila. Evenimentul va fi la cea de-a cincea ediție, anul acesta fiind organizat sub egida Fundației “Pro Chitila” și în memoria marelui actor Eusebiu Ștefănescu, care a fost prezent la prima ediție a festivalului, dar care din păcate a trecut în neființă în luna martie a acestui an.

Evenimentul îşi propune promovarea artei cinematografice, prin prezentarea celor mai importante filme de scurt-metraj ale momentului, după criterii ce ţin de originalitatea subiectelor şi de forţa imaginilor. Festivalul încurajează noile generaţii de cineaşti români.

Este un proiect de suflet și ne dorim să ajungă cât mai departe. Am avut în juriu numai personalități și actori de renume, iar în competiție se înscriu din ce în ce mai multe filme și regizori talentați”, a declarat Marius China, manager Sprint Music și organizator Chitila Film Fest.

Credit foto: Facebook