”E mai mare decât mine cu 9 ani, dar nu se vede din niciun punct de vedere”, a declarat Narcisa Suciu într-o emisiune online. Cei doi nu au copii împreună, dar artista este mama unei fete dintr-o relație anterioară, Daria, care este deja pe picioarele ei. Tatăl acesteia este Daniel Crăciun.

Revenind la partenerul ei de viață, artista a dat amănunte despre acesta: ”Soțul meu este antropolog de meserie, dar nu asta lucrează. În momentul acesta, lucrează la universitatea din orașul în care locuim, face o cercetarea științifică, ceva, cu realitatea virtuală, nu știu să spun….

E mai mare decât mine cu 9 ani, dar nu se vede din niciun punct de vedere”.

A fost colegă de facultate cu Fuego!

În emisiunea ”Întrebarea Mesei Rotunde”, prezentată de actorul Marius Manole la protvplus.ro, cântăreața a spus și cu cine și-ar dori să colaboreze. Realistă, acesta știe exact și cine nu ar accepta o colaborare cu ea.

”Cu Fuego n-aș refuza o colaborare… Am și fost invitată la emisiunea lui și și-a dorit foarte tare să cântăm împreună. Dar noi am fost colegi la facultate, deci ne știm de copii”, a mărturisit ea. În caz că vă întrebați, da, Fuego e de aceeași vârstă, el având 45 de ani.

Narcisa Suciu a fi foarte încântată să cânte și cu Ștefan Hrușcă, însă e econvinsă că acesta nu ar accpeta.

”Cu Ștefan Hrușcă… cred că ar refuza el. Am auzit că nu mă suportă. Am avut două interacțiuni absolut dezolante”, a spus vedeta.

Vezi și Narcisa Suciu, dezvăluiri emoționante despre mama ei. Care este cel mai mare regret al artistei

Citește și:

Bianca Rus se confruntă cu probleme de sănătate după ce a slăbit 70 de kilograme. Cum arată în prezent vedeta

Nu se mai ferește. Ioan Gruffudd s-a afișat în public pentru prima oară cu iubita lui. Soția lui e devastată