Mutată de mulţi ani în Finlanda, Narcisa Suciu este căsătorită cu Veikko Miettinen. Dezamăgită de viața din România, artista plecase în Finlanda cu fetița ei, Daria. De curând, cântăreața a revenit în țară.

Invitată la emisiunea lui Teo Trandafir, Narcisa Suciu a făcut declarații despre revenirea sa în țară.

”Nici nu-mi vine să cred că sunt aici! Am venit în România pentru că am simțit că-mi pierd mințile în Finlanda. Nu mai puteam de dor de cei de acasă. Mă sufocam!

Am văzut-o și pe nepoțica mea, Alessia, care are 11 ani. Soțul meu a înțeles. Am stat puțin pe la Timișoara. Eu, pe pandemie, nu am fost nicăieri, am stat numai în casă. Fiica mea, Daria, mi-a zis: du-te în România și cântă, că vii cu altă energie de acolo, aici te plafonezi”, a spus Narcisa Suciu, potrivit click.ro.

Narcisa Suciu, piesă cu Gașca Zurli

Narcisa Suciu a fost cooptată într-un nou proiect muzical de către prietena ei, Mirela Retegan, de la “Gașca Zurli”. Marius Moga a fost cel care a făcut piesa.

“Sunt bună prietenă cu Mirela de la Gașca Zurli. Ea m-a așteptat la aeroport când am venit. Mi-a zis că are o idee să facem cel mai frumos cântec de dragoste, de 1 Iunie.

E primul duet pe care fetița Zurli îl face cu cineva. Marius Moga a făcut piesa, care se numește ”Spune-mi, mami”. Am tras la el la studio cântecul. Și el are o fetiță. A fost o experiență să înregistrez cu Marius Moga.

Am învățat o nouă tehnică de cântare. La început nu am fost de acord cu ea”, a mai declarat Narcisa Suciu.

Vezi și Cum arăta Narcisa Suciu la 18 ani. Cum arată în prezent, la 46 de ani!

Citește și:

Dominic West și-a înșelat soția cu o actriță mult mai tânără, dar cei doi vor să mai dea o șansă căsniciei lor

Ce pensie avea Ion Dichiseanu. „Nu mă plâng, aceasta este menirea mea pe pământ”, spunea actorul înainte să moară