Pentru publicul din România și pentru iubitorii muzicii tradiționale, numele Narcisa Suciu rămâne un reper al artei vocale autentice. Cu o carieră muzicală impresionantă, Narcisa Suciu (48 de ani) are și o mulțime de povești de spus, fie din viața personală, fie din viața profesională. La emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” a reușit să le îmbine.

Toată lumea știe că artista, originară din Baia Mare, este căsătorită din anul 2010 cu finlandezul Veikko Miettinen. Însă, cu mult timp înainte, solista a avut o relație pasională cu colegul ei de trupă, chitaristul Daniel Crăciun, bărbatul cu care are și un copil, pe minunata Daria Crăciun (23 de ani). Lucrurile nu au fost însă foarte simple, căci în momentul în care cei doi s-au îndrăgostit, Daniel era căsătorit.

Așa a început un triunghi conjugal în care protagoniștii, Narcisa, Daniel și Amalia, soția acestuia, au trăit ceva vreme. Furiile, orgoliile și resentimentele s-au risipit, cu timpul, între cele două femei, iar acum au ajuns să aibă o relație civilizată și matură. Deși Daniel a divorțat, în cele din urmă, el și Narcisa nu s-au căsătorit și nici nu au mai continuat relația. Dar au rămas părinți uniți pentru fiica lor, Daria, acum în vârstă de 23 de ani.

Narcisa Suciu, despre relația cu „rivala”: „După primul telefon în care am urlat una la cealaltă, pe urmă am avut discuții normale”

Referitor la această poveste din tinerețe, Denise Rifai i-a adresat Narcisei Suciu o întrebare scurtă, dar apăsătoare: „Ați avut vreodată remușcări?”.

Narcisa Suciu, sub tirul întrebărilor lui Denise Rifai

„În ceea ce privește această poveste, nu. Sunt convinsă că dacă lucrurile nu trebuiau să se întâmple așa, nu s-ar fi născut Daria. Îmi este foarte clar, ăsta este indicatorul meu. Pe de altă parte, acum, cu vârsta pe care o avem acum, și eu și Amalia (n.r. fosta soție a lui Daniel Crăciun) am ajuns să mergem la un concert al băiatului ei împreună, noi două și Daniel, și mi s-a părut un act de maturitate. Am fost bucuroasă să putem sta în același loc fără resentimente, fără să ne uităm urât una la cealaltă sau să ne vorbim urât”, a spus Narcisa Suciu în emisiunea realizată de Denise Rifai și citată de Kanald.ro.

Narcisa-Suciu-la-40-de-intrebari-cu-Denise-Rifai_Kanal-D-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Artista nu regretă că „s-a suprapus” peste căsnicia lui Daniel cu Amalia, deoarece consideră că nu ea i-a făcut promisiuni și, dacă lucrurile nu se întâmplau așa, n-ar mai fi existat Daria, fiica lor.

„Cred că am înțeles amândouă, fiind oameni mari, că eram tinere și nu înțelegeam exact ce înseamnă o familie, o promisiune sau să construiești o nouă familie. Să construiești o tânără familie nu cred că înțelegeam niciunul dintre noi trei.  

În ceea ce îi privește pe ei doi sau pe noi trei nu cred că am avut remușcări, cred că am apucat să ne lămurim atunci, până să apară Daria, noi am apucat să lămurim tot, toți trei. După primul telefon în care sigur că am urlat una la cealaltă, pe urmă am avut discuții normale. Eu sunt un om care se ceartă cu argumente, eu nu prea ridic tonul că nu-mi permit să-mi stric gâtul. Sunt convinsă că așa trebuia să se întâmple”, a răspuns Narcisa Suciu.

Citește și: ”Peste cadavrul meu” Ce i-a interzis Narcisa Suciu tatălui său, când acesta ar fi vrut să-și refacă viața, după moartea mamei ei

Citește și: Narcisa Suciu, dezvăluiri emoționante despre mama ei. Care este cel mai mare regret al artistei