”Erau șanse să nu mai fiu… În ultimele zece zile eu am fost în spital.. Practic, lunea trecută murisem”, a povestit Narcisa Suciu.

Vedeta a povestit recent prin ce a trecut. Artista a început să se simtă rău după un spectacol pe care l-a susținut în data de 16 iulie lângă Baia Mare. Luni a ajuns la spital, iar medicii au decis s-o opereze de urgență. Cântărteața avea apendicele perforat și a făcut septicemie.

Aveam un apendice perforat, explodat, puroi în abdomen”

”Sâmbătă noapte (n.r. 16 iulie) am început să mă simt rău, foarte rău, la fel și duminică dimineață. Am plecat spre Cluj cu mașina cu fratele meu, de unde am zburat spre București. (…) Din fericire, la aeroport m-am întâlnit cu Mihai Mitoșeru și m-a ajutat să mă târăsc prin aeroport. Nu știam ce am, doar că îmi era foarte, foarte rău.

În avion am primit o pastilă de rău de la o stewardesă, o pastilă de rău de mișcare, și am adormit. În Chitila am primit ajutor de la o asistentă, mi-a făcut injecții, calmante și am adormit. (…) Când m-am trezit, nu credeam că pot să cânt, îmi era foarte rău. Am mers și am cântat o oră. Luni am ajuns la spital, nu mai puteam”, a povestit Narcisa Suciu pe Facebook.

”Am ales un spital despre care știam că are camera de gardă… am făcut analize, CT. A venit un domn chirurg care mi-a zis că ar trebui să intrăm în operație acum, că e urgență de grad zero. (…)

Aveam un apendice perforat, explodat, puroi în abdomen. Am intrat în operație… (…) M-am trezit lucidă, fără dureri de cap, fără nimic. Iar chirurgul meu…. Domnul doctor o să rămâi în viața mea parte din familie. Mi-a salvat viața! Erau șanse să nu mai fiu…

În ultimele zece zile eu am fost în spital.. Practic lunea trecută murisem”, a mai spus aceasta.

Amintim că Narcisa Suciu este mutată de mulţi ani în Finlanda, unde este căsătorită cu Veikko Miettinen. Artista este mama unei fete deja pe picioarele ei, pe nume Daria.

Narcisa Suciu, dezvăluiri despre soțul finlandez. Cu ce se ocupă acesta

Daria este fructul unei relații întrerupte de mulți ani cu Daniel Crăciun.

Vezi și Fiica Narcisei Suciu arată senzațional la 24 de ani! Aproape că nu seamănă cu mama ei! Ce cadou special i-a luat artista fiicei sale: ”Am vrea ca ei sa aiba tot ce noi n-am avut”â

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Pavel Bartoș: „Copiii sunt sănătoși și atunci eu sunt foarte fericit”

Delia, fotografie rară cu soțul ei! Cum s-au pozat cei doi în jacuzzi!