Astfel, la puțină vreme după anunțarea finaliștilor, aceasta a postat pe pagina sa de Instagram fotografii din momentul aflării veștii că se va duela în final cu Elena Matei, de la Chef Bontea din echipă, și cu Cătălin Amarandei, din echipa chefului Florin Dumitrescu.

Iar postările ei au fost asaltate de comentarii ale fanilor emisiunii. Și dacă unii o felicită deja pentru câștigarea marelui premiu, informație vehiculată de ceva vreme în spațiul online, alții îi contestă puternic calitățile în domeniul culinar.

Soțul Narcisei Birjaru, declarație de dragoste pentru nevasta sa, după ce concurenta s-a calificat în semifinala Chefi la cuțite

Războiul fanilor

„Cu tot respectul pentru tine, sper ca zvonurile despre castigarea premiului sa nu fie adevarate ?”, „Sper ca imparti banii cu Alex si Valentina, fara ei erai acasa demult. In rest, nu ma mir ce s-a intamplat, Chefi la cutite s-a transformat in festivalul tocanitei. Cel mai urat si mai fake sezon!” sau “Nu meriți să câștigi. De fapt nu meriți să participi în finală! Dar na…. Trebuie să avem diversitate…”, sunt doar câteva dintre comentariile contestatarilor Narcisei.

Însă cei care o susțin pe simpatica brunetă și o văd deja a fi prima câștigătoare femeie a trofelului sunt mult mai mulți. „Draga mea,ma bucur enorm pentru tine, am chiuit cand ti-a pomenit numele ????,mi-as dori sa invat macar pe jumatate, cum dai tu gust la mancare .Esti minunata! ?Felicitari!??✨✨”, “Bravo dragă Narcisa, ai fost o dulce tot sezonul, o femeie cu mult bun simț meriti sa fii in finala” sau “Abia astept sa te vad cu farfuria de aur în mână❤”, sunt doar câteva dintre comentariile admiratorilor ei.

Finala-S9-chefi-la-cutite-5SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Narcisa Birjaru, în lacrimi la aflarea veștii că se numără printre finaliști

Când au fost anunțați finaliștii, după Cătălin Amarandei și Elena Matei, cel de-al trelea nume rostit de Irina Fodor a fost cel al Narcisei Birjaru, o surpriză atât pentru chefi, cât și pentru toți concurenții din platou: Însă cea mai mare surpriză se pare că a fost pentru însăși Narcisa: „Faceți mișto de mine?! Nu cred! Nu cred! E adevărat, Irina?! Nu cred, mulțumesc din suflet”, e spus ea printre lacrimi de fericire. „Nu m-am așteptat ca eu să fac parte dintr-o finală. Pur și simplu am crezut că e o glumă, dar e ceva magic și unic ce mi se întâmplă. Niciodată nu am fost undeva și să fiu așa de recunoscută, niciodată nu am fost atât de apreciată. L-am văzut pe Cătălin Scărlătescu sărind în sus de fericire, mă bucur că am reușit să-l fac mândru”, a mai adăugat ea.

Citește și: Ștefan Borleanu atac dur la adresa Narcisei Birjaru și Elenei Matei, pe motiv că nu merită să fie în finala Chefi la cuțite. Ce i-au transmis cele două

Prăjitura lui mamaie. Cum se face rețeta cu care Narcisa Birjaru a dat lovitura la Chefi la cuțite sezonul 9