Sfârșit de sezon 9 cu final neașteptat. Marea câștigătoare a show-ului culinar „Chefi la cuțite” din 2021 este Narcisa Birjaru, din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, ea devenind astfel prima femeie care a dobândit marele trofeu.

Narcisa s-a duelat în finală cu Elena Matei – din echipa lui chef Sorin Bontea și cu Cătălin Amarandei – din echipa lui chef Florin Dumitrescu.

Deși preferatul publicului era Ștefan Borleanu, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, acesta nu a reușit să ajungă în finală.

Cine e Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la cuțite

Narcisa Birjaru din echipa chefului Cătălin Scărlătescu este o tânără de 24 de ani, de etnie romă. Așa cum ea a recunoscut, s-a căsătorit devreme, de la 14 ani cu bărbatul care îi stă de atunci alături.

„Provin din familie romă. La noi, tradiția este să te măriți de mică. Bineînțeles, dacă vrei, nu te obligă nimeni. Sunt alte etnii unde părinții te promit cuiva. La mine nu este așa, pur și simplu eu și cu iubitul meu ne-am întâlnit undeva, ne-am plăcut, am făcut școala generală și în primul an de liceu ne-am căsătorit. Și de atunci suntem de nedespărțit, suntem împreună de nouă ani”, a povestit Narcisa Birjaru la „Chefi la cuțite”, conform spynews.ro.

Soțul Narcisei Birjaru, declarație de dragoste pentru nevasta sa, după ce concurenta s-a calificat în semifinala Chefi la cuțite

Pe tot parcursul competiției, Narcisa Birjaru a fost în mod constant lăudată de chefi pentru talentul de a da gust mâncării lucru pe care, de cele mai multe ori, a recunoscut că îl datorează familiei ei – cartofii prăjiți, pe care îi face după rețeta soacrei, tocana țigănească pe care o face asemeni bunicii și mamei ei, dar și deja celebra prăjitura lui mamaie, cu care a câștigat un duel.

Citește și: Îți vine să crezi că are 88 de ani? Toată lumea a rămas tablou când i-a văzut picioarele! Mii de aprecieri pentru pozele în vacanță, alături de soțul cu 32 de ani mai tânăr!