Tânărul ochelarist, firav, cu freză dezordantă și mersul timid care uluit audiența în 2011 când a început să cânte pe scena de la „Românii au talent” este azi de nerecunoscut.

Peste noapte, Narcis Ianău s-a transformat dintr-un băiat timid de care râdeau prietenii în sat într-o vedetă națională. A scăpat de coșuri, de ochelari și s-a transformat într-un bărbat chipeș. Astăzi, la 26 de ani, Narcis este un artist în toată regula.

Narcis-Ianau-de-la-Romanii-au-Talent-a-dat-lovitura-Ce-se-intampla-cu-cariera-lui-anul-acesta-scaled-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

După ce a terminat conservatorul de la Cluj a semnat un contract de colaborare cu producătorul lui Andreea Bocelli și a ajuns să împartă scena cu Sarah Brightman, artista britanică cu sute de discuri de aur și de platină. În vara anului 2019, el a cântat în turneul Hymn al celebrei artiste britanice Sarah Brightman, în calitate de „guest star”.

Narcis a cântat pe cele mai importante scene ale lumii. Din Tokyo până în Sao Paolo, din Moscova la Berlin, din New York până în Los Angeles, a cutreierat globul în lung și-n lat. Mai mult, el și-a împlinit marele vis de a avea propria lui casă. El și-a cumpărst prima lui casă la Cluj și nu vrea să se oprească aici. Tânărul a zis la Măruță că ar vrea să-și cumpere locuințe în mai multe țări.

„Chiar dacă dorința mea de acum 10 ani a fost ca mama să se întoarcă din Italia, acum am crescut și înțeleg altfel. Acum am și eu viața mea personală, și fratele meu are viața mea. Mama a ținut neapărat să ne ajute și pe mine și pe fratele meu să facem școala și liceul, și facultatea și îi sunt foarte recunoscător. Dacă nu era ea, poate nu eram aici”, a spus Narcis în emisiunea lui Măruță.

Citește și:

Ce băutură specială o ferește pe Irina Loghin de boli. Artista e convinsă că a ajutat-o și când a suferit de COVID!

Ce face Mircea Radu în prezent, după ce a renunțat la televiziune. De fapt ce studii are vedeta