Era de așteptat ca mama modelului Naomi Campbell să fie, la rândul său, frumoasă. Naomi Campbell trebuia să fi moștenit de undeva genele. Însă puțini se așteptau ca mama lui Naomi Campbell să arate atât de bine la cei 66 de ani ai săi.

 

Naomi Campbell și mama sa, Valerie Morris, au pășit împreună pe covorul roșu la o recepție recentă. Iar capetele tuturor s-au întors, pentru că aratau ca două surori. De altfel, diferența de vârstă nici nu e prea mare. Valerie, fosta balerină de origine jamaicană, a născut-o pe Naomi când avea numai 19 ani. Naomi nu și-a cunoscut tatăl, acesta părăsind-o pe mama sa când aceasta era însărcinată în patru luni.

 

Amândouă îmbrăcate in negru, Valerie într-un costum accesorizat cu un colier argintiu, iar Naomi într-o fustă lungă, tivită cu dantelă, și un top mulat, fără mâneci, ele au afișat siluete zvelte și tinerești.

 

Singura deosebire dintre cele două a fost în materie de machiaj. Dacă Naomi, in vârstă de 47 de ani, a optat pentru smokey eyes și un ruj într-o nuanță naturală, mama sa a ales un ruj roșu aprins.

 

Ca două fetișcane, și-au lăsat părul să curgă în valuri și au acceptat cu grația tipică femeilor care știu că sunt frumoase complimentele care veneau din stânga și dreapta.

Naomi Campbell și mama sa în 2007SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Vezi și cum arată Linda Evangelista, alt super-model din aceeași generație.

Foto: Hepta, Northfoto