Conform presei străine, cei doi s-au întâlnit de mai multe ori în secret, dar nu vor să grăbească lucrurile.

Skepta iubit Naomi Campbell

Se pare însă că vedeta e pregătită, în sfârșit, să se așeze la casa ei și chiar se gândește să aibă și copii. Într-un interviu recent, aceasta declara că se gândește din ce în ce mai des la întemeierea unei familii. Deocamdată nu e sigură dacă își dorește copii biologici sau adoptați.

”Mă gândesc non-stop la copii. Iar în vremurile astea, la cum a evoluat știința, pot să-i am când vreau”, a declarat unul dintre cele mai cunoscute modele din lume.

Însă Naomi nu-și dorește copii chiar în orice condiții. ”Nu aș vrea să fiu părinte singur. Vreau ca ei să aibă și o figură paternă. Cred că e important”, a mai spus cea supranumită ”Perla neagră”.

În 2016, presa tabloidă a scris despre Naomi că se întâlnea cu Idris Elba, fapt negat de vedetă. Aceasta a recunoscut că e prietenă cu actorul de 10 – 15 ani, dar a spus că relația lor nu e extinsă și la alte capitole.

Bărbații din viața lui Naomi Campbell

De-a lungul timpului, prin patul modelului au trecut multe nume sonore, așa cum sunt Mike Tyson, Eric Clapton, John Kennedy Jr, Robert De Niro, principele Albert de Monaco, Sylvester Stallone, Johnny Depp, Joaquin Cortes, Tommy Lee, cântărețul Usher sau Gerard Butler.

Mulți ani, modelul a avut o relație cu afaceristul rus Vladislav Doronin, cel cu care a fost la un pas de căsătorie. N-a fost să fie, însă.

Vezi și Naomi Campbell și mama sa ar putea fi surori! Așchia nu sare departe de trunchi

Citește și: