Naomi Campbell a făcut marele anunț pe Instagram, unde a postat și o fotografie în care se văd picioarele bebelușului.

La descrierea fotografiei, Naomi a adăugat: “O micuță binecuvântare m-a ales pe mine să îi fiu mama. Sunt atât de onorată să am în viața mea un suflet atât de inocent că nu îmi găsesc cuvintele să descriu legătura pe viață pe care o am acum cu îngerașul meu. Nu există dragoste mai mare”.

View this post on Instagram

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Mesajul înduioșător al lui Naomi a atras atenția milioanelor de fani, iar fotografia a strâns în doare câteva minute 200.000 de aprecieri.

Publicațiile internaționale speculează că modelul a apelat la o mamă surogat.

Cu ani în urmă, vedeta declara că grație științei, își poate forma o familie oricând dorește. La 49 de ani ani spunea că încă nu se simțea pregătită. Tot atunci, mai spunea că nu ar vrea să fie un părinte singur și nici nu excludea ideea adopției, arată Daily Mail.

În 2020, celebrul model s-a despărțit de iubitul ei miliardar, Vladislav Doronin, după ce s-au dat în judecată unul pe celălalt pentru bunurile pe care le aveau de împărțit.

Cu ce bărbați s-a iubit de-a lungul anilor

La cei 50 de ani ai săi, Naomi Campbell a fost admirată nu doar de la distanță. N-a fost niciodată singură, bărbații roind mereu în jurul ei. S-a iubit cu actori, cu staruri rock, ci dansatori și chiar membri ai familiilor regale.

Tabloidele au scris că a avut aventuri cu Robert de NiroSylvester Stallone, Leonardo Di Caprio, Johnny Depp, Gerard Butler și Michael Fassbender.

A fost atrasă și de sportivii de performanță, prin patul ei trecând Mike Tyson, dar și boss-ul de la Formula 1, Flavio Briatore.

Când rockul era un fenomen, femeile se visau alături de atriștii momentului, dar atât. Naomi, însă, și-a trăit visul, ea având relații cu Eric Clapton, cu basistul de la U2, Adam Clayton, cu Tommy Lee (fost soț al Pamelei Anderson). N-a discriminat, fiind și cu artiști ocupați cu alte genuri muzicale. S-a iubit cu starul R&B Usher, cu rapperul Sean ”Puff Daddy” Combs, cu Skepta și nu numai.

De notorietate a fost și relația cu Quincy Jones, cu 37 de ani mai mare decât ea.

Modelul s-a iubit și cu afaceriști de succes, precum Andre Balasz, din industria hotelieră, cu afaceristul brazilian Marcus Elias, cu miliardarul rus Vladislav Doronin, cu sauditul Hassan James, putred de bogat, sau cu gigantul din domeniul tutunului Louis C Camiller, din Egipt.

Din palmaresul ei nu putea lipsi și un prinț. E vorba despre prințul Albert de Monaco, cu care a avut o relație de circa un an, la mijlocul anilor 90.

Vezi și Viața amoroasă fabuloasă a lui Naomi Campbell: Ce bărbați faimoși i-au trecut prin pat

Citește și:

În ce relații au rămas Lidia Buble și Ianca, fiica lui Răzvan Simion, după despărțirea de prezentator

Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie. Prezentatoarea TV s-a întors din Maldive