Naomi Campbell, care are deja o fetiță, a devenit acum mamă de băiat. Dar la fel ca prima dată, când a șocat pe toată lumea cu anunțul, pentru că nu s-a văzut nici urmă de sarcină, modelul nu a intrat în amănunte legat de felul în care a venit pe lume băiețelul ei.

Doar a făcut anunțul pe Instagram, în care apare cu bebelușul în brațe. Atât ea, cât și micuțul sunt îmbrăcați în alb, iar în fotografie apare și o mână a fetiței sale. O familie completă, pentru că apropiații modelului de talie internațională spun că Naomi își va crește singură copiii, pentru că este o femeie ”puternică”, după cum relatează Daily Mail.

„Micuţul meu drag, să ştii că eşti preţuit peste măsură şi înconjurat de iubire din momentul în care ne-ai onorat cu prezenţa ta. Un adevărat dar de la Dumnezeu, binecuvântat! Bine ai venit, băiețelul meu. Nu este niciodată prea târziu să devii mamă!”, este mesajul care însoțește fotografia.

naomi-si-bebelusulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Naomi Campbell a devenit pentru prima oară mamă la 50 de ani

Primul copil, o fetiță, a venit pe lume în urmă cu trei ani, când Naomi avea 50 de ani. „Este cea mai mare bucurie pe care mi-am putut-o imagina vreodată”, scria atunci Campbell.

„Atât de onorată să am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte pentru a descrie legătura de-o viață pe care acum o împărtășesc cu tine, îngerul meu. Nu există dragoste mai mare”, a scris ea în urmă cu doi ani.

Campbell a încurajat însă de atunci femeile să nu se lase descurajate de vârstă și să nu „ezite” să aibă copii.

Ea a apărut pe coperta ediției din martie 2022 a British Vogue alături de fiica ei de 9 luni.

„Întotdeauna am știut că într-o zi voi fi mamă, dar este cea mai mare bucurie pe care mi-am putut-o imagina vreodată. Sunt norocoasă că o am și știu asta”, a spus ea.

Campbell a explicat că are o nouă atitudine „complet altruistă” față de maternitate și nu are nicio problemă cu diferența de vârstă de 50 de ani dintre ea și fiica ei și își încurajează prietenii să îi urmeze exemplul.

Își va crește singură copiii

Naomi Campbell este foarte discretă când vine vorba despre viața personală. Deși a avut câteva relații de notorietate cu Diddy, Robert De Niro, Mike Tyson sau miliardarul rus Vladislav Doronin, se crede că în prezent este singură.

În 2018 era implicată într-o relație cu rapperul Skepta, iar un an mai târziu cu Liam Payne, din trupa One Dorection. De atunci, însă, nu ar mai fi avut nicio relație de care paparazzii să știe.

Vezi și Naomi Campbell rupe tăcerea despre fiica ei: ”Nu a fost adoptată, e copilul meu”. Pentru prima dată i-a arătat și chipul

Citește și: