Simona Săndulescu a ales să-și încheie socotelile cu viața într-un mod brutal și de neînțeles. Femeia, în vârstă de 43 de ani, a scris un mesaj cutremurător pe pagina ei de Facebook, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 01.29, în care își anunța intenția de a se sinucide.

Simona Săndulescu și-a anunțat sinuciderea pe Facebook

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamăgesc! Dar viața a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați! Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus! Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpărtășite….Draga mea Cristina Deutsch, te rog să îi transmiți!”, a fost ultimul mesaj al Simonei Săndulescu.

Prietenii s-au alertat și au încercat, disperați, să ia legătura cu ea, însă se pare că toate eforturile lor au fost în zadar. Simona Săndulescu și-a lăsat telefonul pe mal și și-a dus planul negru până la capăt.

Sinuciderea a fost confirmată de polițiștii de la Secția 20. „La data de 6 august, în jurul orei 1.40, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 20 a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un lac din Sectorul 6, se află o persoană înecată. La fața locului s-au deplasat polițiști cadrul Secției 20 și un echipaj de pompieri – scafandri, care au intervenit pentru scoaterea persoanei din apă”, se arată în comunicatul poliției.

simona-sandulescu-8SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 27

Artista va fi înmormântată la Cimitirul Bellu. Nicolae Voiculeț, omagiu emoționant la moartea Simonei Săndulescu

Prietenii și colaboratorii sunt în stare de șoc și au anunțat, pe Facebook, că regretata artistă va fi înmormântată marți, 9 august, la Cimitirul Bellu din Capitală. Profund îndurerat de dispariția Simonei Săndulescu este și naistul Nicolae Voiculeț, cel care lăsat pe rețelele sociale, în semn de omagiu, un moment sublim în care Simona îl acompaniază, la orgă. Artistul a scris un mesaj imediat după ce a aflat de sinuciderea artistei.

Citește și: Dezvăluiri incredibile despre sinuciderea Simonei Săndulescu: „10 ani de zile ea a fost tocată în foi de viță. I s-a făcut creierul felii”. Regretata artistă a făcut terapie după divorț

„Sunt profund îndurerat de sufletul pierdut și disperat al Simonei Săndulescu care acum câteva ore și-a pus capăt zilelor. M-a acompaniat la orgă în câteva concerte memorabile și îi mulțumesc că a fost alături de mine pe scenă..! Trăim într-o societate anacronică care face din de în ce mai multe victime. Oamenii sunt triști, uitați și însingurați. Prin tot ceea ce ne impune și ne vinde acest sistem de nonvalori și consumism violent, ne îndepărtează tot mai mult de Dumnezeu și de iubirea Lui. Dumnezeu să te ierte Simona Sandulescu

Cine a fost Simona Săndulescu, artista care s-a sinucis din dragoste, în Lacul Morii

Simona  Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. A participat ca organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Cameră Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”, scrie societateamuzicala.ro. Ca organist solist a susținut recitaluri la Sala Radio, Catedrala Sfântul Iosif, Universitatea Națională de Muzică, Biserica Italiană, Biserica Franceză etc. A participat ca organist în cadrul Festivalului „George Enescu” (2013) și în cadrul Festivalului RadiRo (2014). Activitatea sa a fost bogată și în domeniul muzicii de cameră, susținând numeroase recitaluri camerale alaturi de artisti renumiti.

Vezi aici ultimele imagini video cu Simona Săndulescu în viață

Simona Săndulescu a fost Doctor în Muzică din anul 2010. A obținut acest titlu datorită elaborării tezei de doctorat cu titlul „Ilustrarea sintezei dintre vechi și nou în creația organistică românească din a doua jumătate a secolului XX”. Dintre realizările sale ca organist este semnificativă contribuția sa la realizarea CD-ului „Oremus”, CD ce conține lucrări valoroase de muzică sacra în interpretarea Corului Radio dirijat de maestrul Dan Mihai Goia. Simona Săndulescu a fost totodată organist la Biserica Franceză „Sacré Coeur” din București.

Citește și: Simona Săndulescu, ultimele clipe ale unui suflet chinuit! Cu câteva zile înainte să se sinucidă, artista mima fericirea la ziua ei de naștere . În ziua fatidică avea programare la coafor

Citește și: Sinucidere anunțată pe Facebook: „Acum intru în Lacul Morii, purtând povara unei iubiri neîmpărtașite”. Cine este Simona Săndulescu, artista care s-a sinucis, din dragoste, la 43 de ani