Acum are o familie cu care se mândrește, însă nu a fost deloc ușor să ajungă aici și să lase în urmă dramele care i-au marcat copilăra. Nadine a reunoscut că, înainte de a-l aduce pe lume pe fiul ei, Noah, acum în vârstă de 10 ani, a trebuit să facă cinci ani de terapie pentru a fi pregătită de ”meseria” de părinte și pentru a nu ajunge să-și agreseze propriul copil.

Nadine, copilărie chinuită

“Deoarece eram conștientă că istoricul meu (bătăi, umilințe, frici, foame etc.) a lăsat urme, înainte de a face copilul am ales să intru în terapie. Am stat în terapie 5 ani.

Când copilul avea vreo 4 ani, terminasem deja “curățenia” (în mare parte). Terapia m-a ajutat să nu-l bat, să nu-i spun că e prost, că nu poate, că mai bine nu se năștea, că nu e în stare de nimic și alte lucruri bolnave pe care bieții copii nu au nicio vină să le audă, și care le modifică personalitatea în moduri dureros de observat.

Când îmi vine valul de nervi și simt să spun lucruri, știu de unde vin… știu cui aș vrea, de fapt, să adresez acea furie, și, evident, știu cum să mă dezamorsez”.

Cu înțelepciunea omului care a căutat să se înțeleagă, care a căuat răspunsuri și le-a găsit, inclusiv cu ajutor specializat, Nadine le dă și un sfat mamelor de pretutindeni: ”Ura pe care o revărsăm asupra copiilor noștri este, de fapt, o ură îndreptată înspre o situație din trecut, o persoană din trecut, despre care puii noștri nu au habar, darămite să mai și sufere din aceasta cauză.

Să ne căutam, să ne vindecăm, să ne reparăm, pentru că altfel perpetuăm la nesfârșit dureri și suferințe pe care nimeni nu le merită”, s-a confesat Nadine pe pagina ei de Facebook.

A terminat liceul la 44 de ani, urmează facultatea!

Plecată în America pentru șapte ani, în 2009, Nadine a revenit în România, unde și-a făcut familia la care nici nu a a visat. Are un soț, avocatul Dragoș Apostolescu (cu care s-a căsătorit în 2011) și un băiat, Noah, pe care-i adoră.

„M-am întors în România pentru un bărbat care a fost iubitul meu în 2000. El a văzut atunci în mine omul care sunt azi, blândă, domestică. Datorită lui am azi o familie”, a mai spus cântăreața, recunoscătoare lui Dragoș că a așteptat-o și că i-a acordat răgazul de a se înțelege pe ea însăși.

Recent, solista și-a definitivat studiile. A terminat liceul vara aceasta, la 44 de ani. ”Acum vreau să mă înscriu la facultate. Vreau să fac mai multe facultăți”, a declarat recent Nadine.

Vezi și Pentru Nadine, visul american a fost un coșmar: Ce i s-a întâmplat acolo vedetei. S-a întors acasă urgent

Citește și:

Gabriela Cristea plătește pentru o greșeală veche de ani buni! Executată silit pentru un credit vechi

La 63 de ani, celebrul actor se căsătorește pentru a șasea oară. Viitoarea lui soție e mai tânără cu 27 de ani