„Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi…”, spune ea. Iată și cum a reuși să își vindece dependența, apărută la o vârstă foarte fragedă.

Nadine este una dintre vedetele de la noi care are o poveste de viață impresionantă, dar care a reușit să își depășească condiția și a făcut eforturi colosale pentru a-și îndeplini visurile. Este o femeie frumoasă, o actriță talentată și o mamă responsabilă, dar și o elevă silitoare, care a reușit să termine liceul la 44 de ani. Iar studiile ei continuă și în ziua de azi, cu facultatea. Și doar ea știe ce va urma, pentru că are curajul în sânge.

Nadine, despre ce-a pățit din cauza consumului de alcool

Într-o postare pe rețelele de socializare, Nadine a vorbit despre dependența de alcool, care nu îi e deloc străină. Actrița nu mai bea de câțiva ani. Când însă alcoolul făcea parte din meniul zilnic, îl consuma pentru că ea credea că îi place. Deși detesta gustul alcoolului, iubea felul în care îi schimba realitatea.

A reușit să scape de această patimă cu ajutorul psihologului. „Nu știam cum să fac altfel. Azi stiu. Toți în jurul meu beau ca pe ceva normal, însă acum știu că alcoolul nu este ceva normal.

Este un alt fel de drog care duce la o boală lungă și agonizantă. În terapie am aflat că beam pentru a anestezia la prima mână orice formă de emoție dureroasă.

De aceea, dacă îți este greu fără alcool, du-te și vorbește cu un terapeut – face minuni!

Cântăm despre alcool, despre beție, ne lăudăm cu cât de mult alcool am băut nu știu unde, postăm pe social media pahare și sticle cu alcool pe care le dăm pe gât, ca și cum ar fi o mare virtute. Să bei alcool nu este o virtute. Pentru cei mai mulți este o boală.”, mărturisește Nadine.

Nadine, despre viicile din viața ei

O boală care, potrivit spuselor ei, a pus-o în situații de viața și de moarte, și chiar i-a furat multe momente din viață pe care nu și le mai amintește.

„Alcoolul m-a pus în situații penibile, mi-a distrus prietenii, m-a pus în situații de viață și de moarte, și mi-a furat și multe situații de viață pe care nu mi le mai amintesc. Dacă poți să bei doar un pahar, ocazional, ești unul dintre puținii fericiți. Cei mai mulți însă nu își concep viața fără alcool.

Eu n-am putut niciodată să mă rezum la un pahar de vin seara, sau, uneori, un pic la o petrecere. Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi, si culmea, funcționam în felul meu, însă eram la un sfert de capacitate față de omul care sunt azi.

Câte căsnicii distruse din cauza alcoolului, câți copii fără părinți, câte accidente la volan cu victime…”, își continuă ea confesiunea.

Nadine mărturisește că nu a crezut că se poate distra fără alcool. Dar, spune ea, se poate să râzi și să te simți bine doar cu apă. Se poate!

„Am descoperit apa. Iubesc apa! Am descoperit și ceaiurile; am colecții de ceaiuri din toată lumea. Odata cu ceaiul am descoperit ceștile de toate soiurile si ceainicele. Cu apa si ceaiul am descoperit o lume mai frumoasă decât cea lăsată în viața mea de alcool”, mai scrie vedeta.

Vezi și Nadine bifează reușită după reușită, deși nici nu terminase liceul în tinerețe. Ce victorie a obținut fosta vedetă

Citește și:

Soția lui Ilie Năstase, accident stupid. A scăpat, dar putea să fie foarte rău: ”Mulțumesc Bunului Dumnezeu” Primele declarații

Fiica Antoniei a împlinit 12 ani! Începe să semene tot mai mult cu mama ei!