Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj sincer, în care spune că se bucură sincer de experiența examenelor.

„Astăzi am trăit una dintre cele mai frumoase zile din viață mea – prima zi de BAC. M-am înscris la liceu la 38 de ani. Iar azi, extrem de emoționată, la 44 de ani, alături de copiii de 18 ani, am dat și eu una dintre probele examenului maturității.

Vezi şi subiectele la Română la BAC 2022 şi subiectele la matematică la BAC 2022!

Pentru mine, frumusețea acestui moment are și un simbolism aparte, și anume faptul că trăim într-o lume (Românie) în care un om, indiferent de istoricul său, poate reface/ repara o bucată din viața sa, așa încât să îi fie mai bine pe mai departe și, totodată, să poate face pace cu ce a fost.

Pentru mine asta înseamnă că trăim vremuri bune, într-o lume frumoasă”, a scris fosta concurentă la Școala Vedetelor, care a și postat pe rețeaua de socializare mai multe fotografii cu colegii ei de suferință, elevi care tocmai au absolvit clasa a XII-a.

Nadine, care a renunțat de bunăvoie la alura de vedetă, a devenit mămică, și-a căutat o vreme norocul în SUA, unde a și studiat, și s-a căsătorit. BAC-ul însă nu îl bifase, așa că a vrut să încheie și acest capitol.

Vezi și Cu ce se ocupă Nadine acum, după ce a ieșit din TV. Nu te așteptai să facă asta la 44 de ani!

Citește și:

Ceartă ca la ușa cortului între o mare actriță și o vedetă Pro: ”Îți dau una de-ți mut falca!” I-a pus pește putrezit pe capotă

Abia acum s-a aflat! Motivul pentru care Meghan Markle a ajuns de urgența la spital cu câteva zile înainte să nască

Vezi rezultate BAC 2022!