Nadine a fost acceptată la o universotate din SUA, într-un program de licență în Știința Psihologiei. Vedeta va studia online.

Nadine a dat în această vară examenul de Bacalaureat, pe care l-a trecut cu o notă mare. Imediat după aceea, s-a mutat în Franța, acolo unde a decis să locuiască cel puțin o perioadă de un an, împreună cu familia ei, așa cu a anunțat deja pe rețelele de socializare.

Pornită pe drumul provocărilor, aceasta se apucă și de facultate.

Nadine: „Anul asta mi-am îndeplinit două mari visuri”

„Am 44 de ani și am devenit studentă la psihologie la o universitate de stat din America. Am fost acceptată la un program (am să spun în engleză) de Psychology/Undergraduate (Bachelor of Science) – sistem online.

Am vrut Bachelor of Science deoarece este orientat programul către cercetare, către știința psihologiei.

Nu am cuvinte să îți spun ce înseamnă pentru mine acest lucru. Anul asta mi-am îndeplinit două mari visuri, acela de a termina liceul cu Bac-ul luat, și de a deveni studentă la psihologie.

Visele se îndeplinesc, nu întâmplător am scris și o carte despre asta. Iar îndeplinirea lor o percep a fi simplă. În cazul meu nu am luat ochii de pe ce îmi doream.

Sunt recunoscătoare sorții că pot studia psihologia la nivel de universitate și nu de amator, așa cum am făcut-o până acum. Eu n-aș fi putut merge prin viață cu o stare de bine dacă nu mă apucam să aprofundez aceasta pasiune a mea, psihologia – mintea și comportamentul uman/animal”, a scris vedeta mândră, pe Facebook.

Și-a luat meditator la algebră

Materiile pe care Nadine le studiază la facultate sunt: Engleză, Psihologie generală, Psihologie anormală, Psihologie ca disciplină și profesie, Matematică – Algebră.

Artista și-a luat și meditator la algebră, materie la care recunoaște că șchiopătează. „Pentru algebră mi-am luat un meditator din România, o bună prietenă care a venit pe lumea asta cu har în ale predării.

Fac matematica și de două ori pe săptămână, deoarece eu am terminat liceul la uman și am diverse lacune”, a adăugat vedeta.

Vezi și Nadine a părăsit România! În ce țară a ales să locuiască: ”Simt că m-am resucitat”

Citește și:

Cosmin Natanticu a dezvăluit ce s-a întâmplat în prima noapte a concurenților la Asia Express

Katie Price a fost dusă de urgență la spital. S-a urcat băută la volan și a făcut accident