Ziua în care Nadia și Bart deveneau soț și soție în fața lui Dumnezeu este o zi pe care cei doi nu o vor uita niciodată. După ceremonia religioasă, Nadia a declarat că „Olimpiada de la Montreal din 1976 a căzut pe locul doi”.

„La mulți ani cu ocazia împlinirii a 25 ani, dragă Bart Conner”, a scris ea în dreptul unor imagini, pe contul de Facebook.

Nici Bart n-a uitat de aniversare și a marcat-o pe rețelele sociale. „La mulți ani, 25 de ani, Nadia Comăneci. De la cel mai norocos tip din lume!”, a scris și sportivul american pe Facebook. Un mesaj care sigur o măgulește pe marea noastră gimnastă.

Cei doi au un copil de aproape 15 ani, Paul Dylan, pentru care Nadia s-a rugat la Biserica Sfântul Spiridon Vechi din București. După ce a născut, Nadia a sprijinit ridicarea unei clinici în curtea Bisericii, clinică ce îi poartă numele.

În 2006, gimnasta l-a născut pe Dylan, care este cea mai mare realizare a sa. „Este 10-le meu perfect. Cel mai bun exercițiu al meu”, a spus Comăneci.

Vezi și Ce făcea Nadia Comăneci la 14 ani, când nu era la Olimpiadă: ”Era marea mea ocupație”. Gimnasta noastră și-a surprins fanii cu instantanee nemaivăzute

Citește și:

Cum se înțelege Andreea Bălan cu familia iubitului ei? Imaginea care spune totul

Andra, dezvăluiri nemaiştiute despre momentul în care a fost cerută în căsătorie. Ce nu a suportat niciodată la Măruță