Recent, marea noastră gimnastă și-a delectat fanii cu o astfeld e imagine, strângând mii de like-uri, aprecieri și complimente. „Da, eu…. Cu ceva timp în urmă”, a descris Nadia Comăneci fotografia.

Nadia Comăneci nu doar s-a pozat pe motocicletă, ea a și condus așa ceva. Admite însă că i se pare periculos.

„Am condus cu ani în urmă o motocicletă. A fost doar din curiozitate. Mi se pare însă mult prea periculos. Prefer să rămân cu gimnastica”, a declarat Nadia Comăneci pentru Prosport.

Și chiar dacă, spune ea, se limitează la gimnastică, a practicat acest sport la cel mai înalt nivel posibil. Nadia Comăneci va rămâne în istorie ca prima gimnastă din lume care a primit o notă ce pe atunci nici măcar nu exista, un 10 perfect, în concursul olimpic de gimnastică de la Montreal.

Supranumită “Zeița de la Montreal” a obținut de-a lungul carierei cinci medalii olimpice de aur, devenind și primul sportiv roman care apare în International Gymnastics Hall of Fame.

Nadia s-a născut în Onești, iar numele său vine de la actrița unui film, Nadejda, care înseamnă speranță. Pe atunci, ea nici nu visa că va ajunge atât de departe. Primul concurs la care a participat a fost 1970, un concurs la nivel național, în care și-a reprezentat orașul.

Primul success răsunător pentru Nadia a fost în 1975. Pe atunci, la vârsta de 13 ani, mica gimnastă a câștigat 3 medalii de aur și una de argint în Norvegia, la Campionatele Europene. Un an mai târziu, frumoasa gimnastă care muncea din greu pentru a fi cea mai bună, a obținut zecele perfect la Jocurile Olimpice de Vară, organizate la Montreal, Quebec.

Nadia și-a cunoscut soțul tot prin intermediul sportului. Bart Conner a fost și el gimnast. Cei doi s-au cunoscut în timpul unei competiții sportive, pe când frumoasa Nadia avea doar 15 ani. Ea și Bart au concurat la o competiție în 1976.

Vezi și Nadia Comăneci sărbătorește nunta de argint cu Bart Conner. Mesajul soțului oglindește tot ce simte pentru ea! Cum arătau în ziua nunții

Citește și:

Adevărul despre relația lui Mihai Mitoșeru cu Noemi. Cei doi au divorțat, dar… Ce cadou i-a făcut el, de ziua ei de naștere

Fiul mijlociu al lui Dan Bittman a devenit major: ”E timpul să fii bărbat!” Cum arată Patrick