Vedetele de la Hollywood s-au întrecut în ținute spectaculoase și care mai de care mai inedite, duminică, la gala de decernare a premiilor Globurile de Aur.

Nadia știe cum să se facă remarcată și  a avut și ea o apariție de excepție. Aceasta a purtat o rochie din paiete negre-argintii , strălucitoare, cu un umăr descoperit, în timp ce părul la lăsat liber, în bucle lejere, optând pentru un machiaj natural.  Superba româncă a fost însoțită la eveniment de soțul ei, Bart Conner, cu care este căsătorită din 1996. Cei doi au participat apoi și la un after party organizat de Netflix.

Lungmetrajul ”1917”, dedicat Primului Război Mondial, a fost marele câștigător al serii. De asemenea, pelicula ”Once Upon a Time… in Hollywood”, cu o acţiune plasată în anii 1960 la Los Angeles, serialul de comedie ”Fleabag”, serialul dramatic ”Succession” şi miniseria TV ”Chernobyl” au câştigat principalele premii atribuite la gala Globurilor de Aur 2020, decernate duminică seara.

Britanicul Ricky Gervais, celebru pentru umorul său ireverenţios şi care a prezentat pentru a cincea oară gala Golden Globes, a rostit în monologul său de deschidere mai multe glume prin care a ironizat industria de la Hollywood, generând de multe ori râsete nervoase în rândul celebrităţilor prezente în sală. Lista completă a câștigătorilor de la Globurile de Aur aici.

 

Citește și: