Gimnasta a îmbrăcat o rochie mulată pe corp și cu umerii dezgoliți, arătând excelent nu doar pentru o femeie de vârsta ei, respectiv 57 de ani.

Semn că anii care au trecut nu i-au știrbit cu nimic din celebritate, multe celebrități s-au fotografiat cu ea pe covorul roșu. Printre acestea s-au aflat Richard Gere, Daniel Craig, Antonio Banderas, Jeff Bridges, care a primit în cadrul galei premiul pentru întreaga carieră, penru cele peste 70 de filme în care a jucat, Debra Messing, Glenn Close și nu numai.

Nadia Comaneci cu actrita Glenn CloseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Călduroasă a fost și întâlnirea cu actrița Melissa McCarthy, care a adus adus pentru colegii ei de breaslă, la gală, sandviciuri. Mulți dintre actorii care participă la acest eveniment se plâng că lungile ședințe foto, de dinainte de eveniment, le întârzie foate mult masa, drept pentru care ajung să sufere de foame.

La ediția din acest an a Globurilor de aur, cea de-a 76-a, prezentată de actrița canadiană Sandra Oh și actorul american Andy Samber, marele câștigător a fost „Green Book”, de Peter Farrelly, care a primit 3 Globuri de Aur (”cea mai bună comedie”, ”cel mai bun actor în rol secundar” şi ”cel mai bun scenariu”), iar filmul biuografic ”Bohemian Rhapsody”, de Bryan Singer, şi ”Roma”, al lui Alfonso Cuaron, au primit câte două trofee.

În ceea ce privește producțiile de televiziune, ”The Americans” al FX a fost desemnat ”cel mai bun serial – dramă”, în timp ce producţia Netflix ”The Kominsky Method” a fost aleasă ”cel mai bun serial – comedie”.

Filmul „Vice” al lui Adam McKay, o dramă despre fostul vicepreşedinte Dick Cheney, cu Christian Bale, Sam Rockwell, Steve Carell şi Amy Adams în distribuţie, a primit cele mai multe nominalizări – 6.

Actorul care a mulțumit Satanei

Bale a fost premiat pentru interpretarea sa şi a mulţumit Satanei pentru inspiraţia pe care i-a dat-o.

Premiat pentru a doua oară cu Glob de Aur (primul trofeu l-a primit pentru ”The Fighter”, care i-a adus şi un Oscar), Bale a mulţumit mai întâi soţiei lui, apoi a spus, în glumă: ”Mulţumesc, Satana, pentru că m-ai inspirat să joc acest rol”.

Cea mai bună actriţă într-un lungmetraj – dramă a fost Glenn Close, pentru ”The Wife” (r. Björn Runge). Ea a fost premiată acum pentru a treia oară cu Glob de Aur (după rolurile din ”The Lion in Winter” şi ”Damages”).

Cea mai bună animaţie a fost desemnată ”Spider-Man: Into the Spider-Verse”.

Cel mai bun actor într-un serial de televiziune musical/ comedie a fost desemnat Michael Douglas, pentru ”The Kominsky Method”, care a fost desemnat şi ”cel mai bun serial – comedie/ musical”, iar pentru rolul într-un serial dramă a fost ales Richard Madden, pentru ”Bodyguard”.

La categoria ”cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune – dramă” a fost desemnată câştigătoare chiar prezentatoarea Sandra Oh, pentru rolul din ”Killing Eve”.

Rachel Brosnahan a fost desemnată „cea mai bună actriţă într-un serial – comedie/ musical”, pentru rolul din „The Marvelous Mrs. Maisel”.

Patricia Arquette a fost premiată la categoria „cea mai bună actriţă într-o miniserie/ film de televiziune”, pentrul rolul din „Escape at Dannemora”.

Vezi și Românce care au schimbat cursul lumii. Vezi cu cine ne lăudăm și de ce

Citește și: