Deși s-a spus că Zina Dumitrescu, celebra creatoare de modă, trăiește o frumoasă poveste de dragoste la cămin,  „doamna modei româneşti” s-a răzgândit și a luat o decizie radicală în ceea ce priveşte relaţia cu domnul Ion, colegul ei de la căminul de bătrâni, potrivit Spynews.ro. Ea i-a dat de înteles curtezanului vârstnic că nu este interesată de o aşa zisă relaţie şi că doreşte să aibă o prietenie sinceră. Aşa că, după ce au clarificat lucrurile, cei doi s-au întors la tabieturile lor zilnice de  la căminul de bătrâni.

„Îmi place de ea. O doamnă care a ajuns în situaţia mea. Suntem bătrâni şi frumoşi. (…) Dacă îmi răspunde la întrebare (n.r. să iasă la plimbare), o facem, dacă nu iau altă tovarăşă”, povestea, în urmă cu ceva timp, domnul Ion.

 

Bărbatul  locuiește la azil doi ani și deși cei doi au aceleași activități și aceleași pasiuni, el nu a reușit să ajungă la inima Mamei Zina.

Zina Dumitrescu a fost o creatoare de modă din România, cunoscută în showbiz ca „mama modei din România”.

Trăiește din 2014 într-un azil

Ea  a fost internată, în 2014, de fiul ei Cătălin, într-un azil de bătrâni, unde acesta plătește lunar 2.500 de lei pentru întreținerea ei. Apropiații designerului susțin că aceasta suferă de Alzheimer. Puțini știu însă  povestea care se află în spatele omului de succes Zina Dumitrescu. Creatoarea de modă, pe numele ei real Zenobia Bogoș, s-a născut în anul 1936, în Județul Ismail, din Republica Moldova, potrivit gazetamondena.ro.

Încă din liceu, Zina a lucrat ca model la Casa de Modă Venus, al cărui director avea să devină la vârsta de 30 de ani. În timp, designerul și câștigat renumele de „Mama Modei Românești.  Numită și „mama Zina”, creatoare de modă a lansat manechine care au devenit celebre perecum Romanița Ivan, Dana Săvuică, Melek Ament, Bianca Brad sau Jeanine.

Zina Dumitrescu a fost căsătorită de trei ori

Creatoarea de modă a avut trei soți. Prima oară s-a căsătorit cu regizorul Marin Negreanu, tatăl unicului ei fiu, Cătălin.  Primul ei soț este actor și regizor la Teatru Național. Nu a rămas în relații prea bune cu el. Apoi, s-a măritat cu Nicolae Rădulescu Botică, secretarul Sectorului 1. A rămas prietenă bună cu el, chiar și după despărțire. A mai fost căsătorită cu conferențiarul Costin Dumitrescu, care a decedat în anul 2009.

„Dacă e să regret ceva în viață, regret că am stat toată viața ca bou-n jug, măritată tot timpul. Am trecut fără să vreau, fără să divorțez , la următorul soț, dintr-o căsnicie în alta. Nu am apucat să stau și eu singură, să respir cum stau femeile în ziua de astăzi. Cu Costin Dumitrescu, cu profesorul, am fost căsătorită 26 de ani, din ’83”, a spus Zina, într-un interviu mai vechi.

 

Citește și: