Gabriela Cristea a făcut tot felul de tratamente ca să rămână gravidă. Chiar dacă s-a îngrășat din această cauza, ea a făcut tot ce a trebuit pentru a-și îndeplini visul de a deveni mămică.   Și a reușit. După o sarcină destul de dificilă, pe 23 septembrie,  a adus pe lume fetiță de nota 10, pe nume Bella Victoria Margot. Vedeta a mărturisit că în timpul sarcinii a luat 20 de kilograme, dar deja a reușit să dea jos 10 și își recapătă rapid silueta. Mai mult, ea a dezvăluit că nu a ținut nicio dietă foarte strictă și nici sport nu a făcut, dar totuși a reușit să topească kilogramele în plus cu un regim echilibrat și sănătos.

Gabriela Cristea a slăbit deja 10 kilogrameSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

“Am slăbit. M-am cântărit acum câteva zile și slăbisem aproape 10 kilograme, mai exact 9 kilograme și 600 de grame. Mai am ceva de dat jos, dar nu-mi fac probleme. Pentru ca îi dau lapte matern trebuie să am un regim foarte echilibrat și destul de bogat că trebuie să mănânci(…). Încet – încet o să încercăm să ne întoarcem și la forma fizică. Am fost la medic recent și deja mi-a dat voie să mă urc pe bandă,  să merg și să fac o alergare ușoară”, a declarat Gabi Cristea pentru WOWbiz.ro.

Citește și: O știe toată lumea din „Buffy,  Spaima Vampirilor”! Cum arată Sarah Michelle Gellar la 20 de la apariția în serialul ce a făcut –o celebră. Actrița a mărturisit că a trecut prin clipe foarte dificile

 

Gabriela Cristea și Tavi  Clonda au devenit părinți pe 23 septembrie

Gabriela și Tavi  Clonda au devenit părinți pe 23 septembrie și au ținut secret  numele bebelușei Victoria până în ziua în care a venit pe lume. Nașterea a fost filmată și au recunoscut că au avut foarte mari emoții.

Vedeta a născut prin cezariană, deși și-a dorit să nască natural. “Mi-e frică de naștere mai mult decât de momentul când o să vină ea. Aș fi vrut natural, dar nu mi-a ieșit pentru că am o trombofilie, sângele e subțiat și există riscul unei hemoragii. Nu e ceva grav, multe femei au”, a spus ea

Citește și: