Deși ar fi putut poza în super-femeie, în femeia care reușește să le facă pe toate și să pară și odihnită, Eva, în vârstă de 43 de ani, recunoaște că nu e simplu deloc.

”Prima ședință foto după sarcină! N-o să mint, e greu! Să încerc să alăptez și să muncesc făcându-mi programul după cel al lui Santiago…”, a scris vedeta pe Instagram, postând și o fotografie cu ea într-un halat auriu cu negru, după ședința foto.

Ulterior, și fotograful a postat pe aceeași rețea de socializare un comentariu la adresa Evei: ”Ești minunată și Santiago la fel… Amândoi arătați minunat!”. Ce complment mai frumos ți se poate face când tocmai ai născut și știi că trupul tău mai are până își va reveni la forma de dinainte de sarcină?

Și într-adevăr, din fotografiile postate de actrița din ”Neveste disperate” pe Instagram se vede că a fost binecuvântată cu băiețel perfect.

Morning cuddles with this angel are the best! ?? #HappyFriday

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Santiago Enrique e fiul actriței cu Jose Baston. Soțul Evei are deja trei copii: Natalia, de 22 de ani, și gemenii Mariana și Jose, de 14 ani, din căsătoria cu Natalia Esperon.

Foto: Instagram

Citește și: