Se pare că lucrurile între cei doi nu au mai funcționat, iar o pauză a fost necesară. Cei doi s-au despărțit de comun acord și pare că pentru moment le este mai bine separați.

„Am luat o pauză, a fost o relație foarte frumoasă, noi suntem foarte buni prieteni. Am hotărât să punem punct acestei relații sau să o reconsolidăm pe alte dimensiuni, deocamdată suntem în pauză, comunicăm, dar doar atat…

Am câțiva foști prieteni în viața mea cu care și acum comunic, vorbim la telefon, ne oferim impresii, discutăm subiecte la zi, ne respectăm, nimeni nu cere ceva de la celălalt”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Nu-mi convine lucrul acesta”

Adriana Bahmuțeanu nu a oferit prea multe detalii despre motivele care au dus la despărțire. Vedeta a dezvăluit că în relația ei erau lucruri care nu îi mai conveneau, așa că a decis să pună stop din timp, pentru a nu risca să ajungă la o despărțire urâtă.

„Cred că lucrul ăsta e cel mai sănătos: în momentul în care nu-ți convin niște lucruri, să-i spui partenerului fără să-l jignești. Să-i spui: uite nu-mi convine lucrul ăsta, hai să găsim o soluție, ori mă faci fericită, ori hai să ne gândim să o luăm pe alt drum”,a mai spus Adriana Bahmuțeanu, din nou o femeie singură și cu multe divorțuri la activ la cei 47 de ani ai săi.

Vezi și Adriana Bahmuțeanu, detalii în premieră despre nunta cu grecul: ”Punem şi un bilet la intrare, cu preţ modic acolo, în loc de dar”

Citește și:

Laurențiu Reghecampf a confirmat despărțirea de Anamaria Prodan: ”Da, e adevărat, divorţăm”

Enrique Iglesias, selfie de 1 milion de like-uri cu fetița cea mică. Masha e adorabilă!