Paris Hilton, care în ultimele luni nu a vorbit decât de nuntă, a rupt logodna cu Chris Zylka. Cei doi erau logodiți de mai puțin de un an, după ce Chris îi ceruse mâna într-o vacanță la schi, în Aspen, oferindu-i un inel cu diamant imens, în valoare de 2 milioane de dolari.

Nunta ar fi trebuit să aibă loc pe 11.11 (11 noiembrie), dar a fost inițial amânată, din cauza programului încărcat al lui Paris, moștenitoare a lanțului hotelier Hilton. Vedeta a declarat că programul nu i-a permis să organizeze nunta așa își dorea, drept pentru care a amânat-o pentru primăvară.

Iată că, în final, s-a răzgândit complet cu privire la nuntă, anulând-o.

Anunțul nu e unul șoc, spun sursele, din moment ce, la ultima apariție împreună, luna trecută, la o galerie de artă din Los Angeles, cei doi nu păreau să se comporte deloc ca un cuplu. ”Niciun fel de afecțiune, nimic!”, povestește o sursă.

 

Totuși, anunțul e neașteptat, din moment ce tot ce își dorea Paris era să se așeze la casa ei și să aibă copii, așa cum a procedat sora ei, Nicki.

 

Paris, cântăreață și DJ, în trecut una dintre cele mai mari petrecărețe din show-biz, declara recent: ”Abia aștept să am un copil!”. Sigur, faptul că a anulat nunta nu o împiedică cu nimic să-și pună în aplicare planul.

Despre Zylka, Paris declara, imediat după logodnă: ”De la prima noastră întâlnire am știut că are ceva special. Niciodată în viața mea nu am întâlnit un bărbat atât de loial, dedicat și iubitor. Am știut de la început că vreau să fiu cu el veșnic”.

”Sunt atât de îndrăgostită! Este bărbatul vieții mele! Suntem cei mai buni prieteni”, mai spunea atunci Paris, care nu e la prima logodnă ruptă. 

Vezi și Fratele lui Paris Hilton s-a căsătorit. Așa arată o nuntă într-o familie de miliardari!

Citește și: