Recent, Maticiuc a publicat pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă cu fiica lui cea mare, Smaranda. Ne arată un crâmpei din viața lui de zi cu zi, o bucățică din viața lui de tată, tată a două fetițe care îl fac extrem de mândru.

De altfel, mândria și admirația, dar și recunoștința se citesc în mesajul publicat de el. Pe un ton amuzant și șemecheresc, așa cum îl știm, Codin Maticiuc a scris: ”N-am reușit să o combin pe Angelina Jolie și mi-am făcut una doar a mea”.

Fanii au fost de-a dreptul cuceriți de poza în care Smaranda cu adevărat aduce cu marea actriță, dar și de mesaj.

Comentariile și aprecierile au început să curgă, venind inclusiv din partea unor vedete, așa cum e Antonia. ”Ador😂”, a scris aceasta, neputând să-și stăpânească reacția.

”Ce Angelina… nu se compara ea cu îngerul acesta !❤️❤️❤️”, i-a scris altcineva, în timp ce un alt prieten virtual remarcă cu umor: ”Mi se pare ca aduce și cu Brad Pitt:))”. Dacă e să glumim, atunci să fie până la capăt, dă el de înțeles!

Cert este însă că Smaranda chiar e de o frumusețe rară, cu cosițele blonde, ochii albaștri și buzele pline, perfecte, de păpușă.

Recent, Codin, cândva un mare crai, acum actor în Clanul, serialul de la Pro TV, a devenit tată și pentru Ilinca. Ambele fetițe sunt rezultate din relația cu Ana Pandeli. Deși părinți de două ori, cei doi nu au planuri de căsătorie. Cel puțin deocamdată.

Vezi și Motivul pentru care Codin Maticiuc nu vrea să se căsătorească cu mama fetiței lui: ”Păcatele mele…”

Citește și:

A fost stabilit domiciliul copiilor Claudiei Pătrășcanu și ai lui Gabi Bădălău! Decizia instanței și primele declarații: ”M-am îmbrăcat rapid și vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, atât!”

Diana Dumitrescu a făcut greșeala să caute în telefonul soțului: „Pe WhatsApp am găsit niște chestii. L-am și urmărit, am locația lui”