Florin Salam, unul dintre numele mari din muzica de la noi, un adevarat brand, a povestit fără ocolișuri cum a fost viața sa de dinainte de a se face cunoscut. Fără ascunzișuri, artistul, supranumit ”Împăratul Manelelor” sau „Regele” de către fanii săi, a recunoscut că nu i-a plăcut școala și că nici nu știe câte clase are.

„N-am fost cu școală, spre rușinea mea sau spre norocul meu. Nu vreau să descurajez generația de azi. Dragi copii, duceți-vă la școală, cartea e bună!

Eu am fost predestinat către muzică. Nu am fost la școală ca să pot să vă cânt”, a spus Florin Salam în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Manelistul spune că rămânea repetent intenționat, ca să scape de gura mamei sale, care îl bătea la cap să meargă la școală.

„Eu o făceam intenționat, nu îmi ardea. Voiam să zică mama să nu mă mai duc. Am stat în clasa a treia vreo patru ani”, a mărturisit Florin Salam.

Florin Salam spune că a ajuns chiar să repete clasa a 3-a de patru ori și că a ajuns în situația în care profesorii au vrut să să-l mute din clasa a 3-a direct în clasa a 5-a, pentru că era mult prea „bătrân” pentru a rămâne la același nivel. Cea care s-a opus a fost bunica sa, din cauză că nu știa cum să ajungă la noua școală ca să-i aducă pachețelul.

Manelistul atrage atenția că povestea lui nu este un exemplu și își încurajează fanii să meargă la școală.

„Deci, undeva am făcut și eu un efort pentru voi. Eu nu m-am dus la școală ca să vă cânt vouă, dar voi trebuie să mergeți la școală, că trebuie să aveți un serviciu bun, să câștigați bine să ne dați și nouă.

Eu n-am fost la școală, pentru că n-am fost predestinat către școală, ci mai mult către muzică. Dacă vin din familie de muzicanți…

Și încă ceva, dacă eu am rămas repetent nu știu câți ani, să zicem, cu toate că eu învățam bine, dar făceam intenționat, să rămân repetent, că nu-mi ardea, să zică mama Gata, mamă, nu te mai duce. Am stat în a treia vreo 4 ani și după ce au văzut că știam din prima, mamă, numai premiul I luam, și au zis Hai să-l mutăm cu două clase mai sus, că e prea bătrân pentru clasa a 3-a.

Atunci mamaia a luat foc, a zis Dați-l înapoi, adică nu în a 5-a, în a 3-a, că nu mai știa unde să îmi aducă mâncare. Ea prefera să mă lase tot în a 3-a, acolo știa ea să-mi aducă pachet”, a mai spus artistul.

Nu își mai amintește când a renunțat la școală

Întrebat când s-a lăsat de școală, Florin Salam a dat un răspuns surprinzător: „Nu îmi aduc aminte, dar bine am făcut.”.

Manelistul Florin Salam a ajuns să încaseze sume record pentru un singur eveniment, onorariul acestuia ridicând-se până la suma de 10.000, conform Kanal D. Ba chiar, la un moment dat, s-a scris că ar încasa și 35.000 de euro pentru a participa la un eveniment.

Nu folosește telefonul mobil

Florin Salam este printre puținii care nu folosesc un telefon mobil. De telefonul lui, pentru că, totuși, are unul, se ocupă șoferii acestuia.

„Am 15 ani de când nu am telefon. Nu-mi place să mă caute lumea. Și copiii mei mă găsesc la șoferii mei. Nu țin telefon, că află toți șmecherii, toată lumea și nu-mi place, îmi strică starea”, a declarat Florin Salam.

Faptul că nu e așa de simplu să dai de el a fost un mare dezavantaj atunci când au apărut tot felul de zvonuri privind starea sa de sănătate. La un moment dat s-a scris inclusiv că ar fi murit, iar rudele ar fi vrut să știe care este adevărul.

Manelistul a dezvăluit faptul că unele dintre rudele sale au leșinat în momentul în care s-a zvonit că a decedat.

Florin Salam a dezvăluit care este starea lui de sănătate

În anul 2020, artistul Florin Salam a fost internat într-o clinică din Viena din cauza unor probleme cu gâtul, iar în anul 2021 acesta ar fi avut probleme cu vederea, din cauza unei conjunctivite netratate.

De departe cel mai greu an a fost anul 2022, atunci când manelistul a fost internat în urma infectării cu covid-19, fiind și perioada în care s-a scris că a murit.

Știrea că Florin Salam a murit a creat șoc și confuzie. Soția manelistului, Roxana Dobre: „România ar trebui să se roage pentru Florin”

VIDEO Florin Salam s-a filmat după ce a apărut știrea că a murit. Mesajul zguduitor al manelistului: „Să luați în serios problema asta cu COVIDU’”

În ciuda speculațiilor, Florin Salam susține că toate problemele sale de sănătate au fost cauzate de oboseală, de nopțile pierdute și de regimul alimentar necorespunzător.

„Cât de bolnav sunteți? ”, a fost întrebarea roșie lansată de Denise Rifai.

Mă vezi, sunt obosit. Nu m-au omorât pățaniile mele cât m-ar omorî vorbele spuse așa. Pentru mine nu e o problemă.

Decât să fiu vorbit de bine și să trăiesc rău, mai bine să fiu vorbit de rău și eu să trăiesc așa cum vreau.

Problema este alta, avem copii, avea neamuri pe la țară. Plâng oamenii acolo, prieteni. Am și eu trei oameni care mă iubesc”, a fost răspunsul dat de Florin Salam.

Vezi și Florin Salam, final de carieră? „Sunt plecat pentru sănătate”. Manelistul a făcut un anunț îngrijorător

Citește și:

Ana Baniciu și Edy Kovacs au rupt ringul de dans la nunta lor, în weekend! Socrul mic a făcut spectacol la petrecere!

Ana Odagiu, cununie religioasă și nuntă în weekend! Mireasa a strălucit într-o rochie simplă, dar de efect!