Majoritatea oamenilor au porecle, iar membrii familiei regale britanice nu fac excepție. Astfel, Camilla Parker Bowles, soția prințului Charles, nu e strigată ”bunică” de nepoții săi. Iar porecla aleasă ar putea părea nu doar supărătoare, ci chiar jignitoare.

Pe scurt, nepoții Camillei, printre care și prințul George sau prințesa Charlotte, îi spun ”GaGa”, care în limba engleză are mai multe înțelesuri. Poate însemna ”nebună”, dar și ”senilă”. Oricare dintre înțelesuri ar fi cel adevărat, cu siguranță nu e unul măgulitor la adresa bunicii lor vitrege.

”Propriii nepoți mă strigă GaGa. Nu știu dacă cred că sunt așa (nebună sau senilă – n. red.), dar e amuzant și foarte dulce”, declară Camilla, în vârstă de 71 de ani.

Camilla are nu mai puțin de 8 nepoți. În afară de George, Charlotte și Louis, copiii prințului William și ai lui Kate, mai sunt Eliza Lopes, Louis Lopes, Gus Lopes, Lola Parker Bowles, și Freddy Parker Bowles. 

Când o văd la TV îi fac cu mâna

Vorbind despre cum e să fie bunică, Camilla declară că ”minunat”. ”Da, recomand oricui. E foarte frumos, pentru că nu ai responsabilitatea deplină. Poți să petreci cu ei momente minunate, să-i răsfeți, să le oferi toate acele lucruri de care părinții nu îi lasă să se atingă și tot așa”.

Vorbind despre nepoții ei, Camilla a mai spus că celor mici li se pare foarte amuzant să o vadă la TV și că, de fiecare dată, îi fac cu mâna. ”Nu știu dacă se așteaptă să le fac și eu”, povestește ea amuzată.

Vezi și Camilla ar fi încercat să îi despartă pe prințul William și Kate. I se părea drăguță, dar ștearsă. Și o mai deranja ceva la culme

Citește și: